Wysłany: Sro Lis 17, 2010 11:19 MAM PYTANIE CHCE KUPIC ROVERA Streetwise
WITAM MAM PYTANIE OGÓLNE CHCE KUPIC Rover Streetwise Z SILNIKIEM 2000 cm³, olej napędowy (diesel] MOC 110 KM (81 kW), I PYTANIE PODSTAWOWE COTO ZA SILNIK DOKŁADNIE ZWYKŁY DISEL CZY TURBODISEL,JESTEM W TYM ZIELONY NARAZIE,I CZY TE SILNIKI SA DOBRE MA PRZEBIEG OKOŁO 120 TYS,ILE TAK NAPRAWDE PALI,POZDRAWIAM DZIEKI ZA ODPOWIEDZ,TOM
TOMEKKACZKA, proszę pisać bez Caps Locka
AndrewS: Poprawilem temat - błąd w nazwie marki !
Ostatnio zmieniony przez AndrewS Nie Gru 05, 2010 23:14, w całości zmieniany 2 razy
SPAMU¦
Wysłany: Sro Lis 17, 2010 11:19 Post o charakterze reklamowym. Każde Twoje kliknięcie zwiększa nasze szanse przeżycia ;)
Pomógł: 142 razy Dołączył: 19 Mar 2009 Posty: 3960 Skąd: Pieszyce
Wysłany: Sro Lis 17, 2010 11:24
to turbo diesel, miały moc 101 i 113 czy 15 koni, pali, zależy kto jeździ, mi palił ponad 7, mojej 6-6,5 a jak chcesz konkretów, to podaj coś więcej fotki, rok, moze link do ogłoszenia
Witam,jestem już włascicielem rovera STREETWISE 2.0 disel,mam kilka pytan do tego modelu
1.czy ten przegub pasule do niego GLO 3574K ,prawa strona
2.jaki olej silnikowy
3.rodzaje żarówek
4.olej do absu
5.potrzebuje wymiary pokrywy nad kołem zapasowym pod okładzina taka jakby papierowa,szukałem orginału i niema,a jak ktos mi mugł zwymiarowac to sobie dorobie ze sklejki
6.narazie wszystko,pozdrawiam wszystkich posiadaczy roverków i tych
[ Dodano: Pią Gru 03, 2010 15:37 ]
apropo przegubu jeszcze takie dane tego przegubu Przegub ma 26 frezów od strony piasty koła, 32 frezy od półosi na ABS 43 zęby,pozdrawiam
[ Dodano: Pią Gru 03, 2010 17:38 ]
WITAM,jesze z tym przegubem oto link do aukcji,czy bedzie doniego pasował prawa strona,http://allegro.pl/show_item.php?item=1335367531,pozdrawiam i czekam na odpowiedz odwas klubowiczów,pozdrawiam tom
W dziale warsztaty masz napisane ze serwisem we wrocku glownie zajmoje sie Gawin z Piterem - serwis Hyundai/Suzuki, ul. Kamienna 145 - wjazd od stacji Shell'a.
Podjedz niech przegladna autko sprawdza co i jak i powiedza Ci co i za ile trza by wymienic.
Tak na marginesie i ogolnie dziwie sie ze ludzie kupujac auto uzywane nie biora pod uwage wymiany rorzadu...
Witam,mysle o rozrzadzie terz ale na poczatku o rzeczach które trzeba natychmiast zrobic,a ile unich kosztuje wymiana prtzegubu,pozdrawiam tom,no i oczywiscie rozrzadu,pozdrawiam tom
[ Dodano: Sro Gru 22, 2010 19:30 ]
Witam,mam pytanie jak działa włączenie sie lampki w bagażniku,gdzie ma jakis czujnik że sie otworzyło klape,bo nie swieci,żarówka ok,a bezpiecznik jest ok bo w kabinie swiatło działa,a to jest razem podpiete pod 1 bezpiecznik,pozdrawiam,czekam na odpowiedz miła,wesołych świat
[ Dodano: Sro Gru 22, 2010 19:32 ]
mam jeszcze jedno małe pytanko,turbinka troche sie sonczy olej,na uszczelce,co najlepiej w tym przypadku zrobic,pozdrawiam ponownie,tom
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum