Typ: Si Rodzaj silnika: benzyna Pojemnosc silnika: 1.6 Rok produkcji: 1998
Czesc... Mam taki problem z 3 godziny temu gdy odpalilem auto ciezko odpalilo bo mam padniety akumulator gdy go zgasilem probowalem go ponownie wlaczyc i nie dalo rady padl akumulator to jest najmniejszy problem. krecielm krecilem bo myslalem ze moze uda sie odpalic i teraz nie dziala mi centralny imo nie chce sie odblokowac podobno trzeba synchronizowac?? ale jak? cos czytalem ze trzeba przy otwartych drzwiach nacisnac 4 razy przycisk zamykania ale nie dziala;/ i te drzwi jak otwieram maja byc otwarte i uchylone??? POMOCY
SPAMU¦
Wysłany: Pią Gru 03, 2010 20:51 Post o charakterze reklamowym. Każde Twoje kliknięcie zwiększa nasze szanse przeżycia ;)
recielm krecilem bo myslalem ze moze uda sie odpalic i teraz nie dziala mi centralny imo nie chce sie odblokowac
Widocznie aku jest całkowicie wyładowane i dlatego immo nie działa tak jak powinno. Na początek naładuj porządnie akumulator i wtedy sprawdź, co się będzie działo.
Synchronizację pilota zrób wg tego artykułu: http://www.roverki.pl/zro...serii-400-.html
_________________ .: Podpis użytkownika wymaga
edycji :.
calkowicie to chyba nie bo swiatla jeszcze wlacze itp a z tego linka synchronizacja nie dziala;/ jak teraz podniose maske to znacze mi pewnie alarm wyc??
nic nie pomogło... juz kiedys tez tak mi sie wydarzylo ale bo trzech dniach jakos mi sie udalo sie cos nacisnac i zaczelo dzialac tylko nie wiem jak to zrobilem;/ a ta synchronizacja z forum nic mi nie pomaga;/
[ Dodano: Sob Gru 04, 2010 12:18 ]
Dobra naprawilem Dzieki wszystkim za informacje
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum