Wysłany: Sob Lis 27, 2010 16:06 [Rover 45 1.8 117kM] Rozpórka kielichów MC personów
witam
,a, pytanie odnosnie rozpórki kielichów... są na allegro dedykowane do rovera ale bardzo drogie:( ale przecież taka sama buda i wymiary maja hondy civic. czy ktos moze wstawiał rozpórke od hondy?? mam klimę (pisze bo to podobno istotne ) .... moze ktos wrzuci linka z allegro takiej co do mnie pasuje a jest w rozsądnej cenie:)
_________________ ROVER 45 ::::::)))))))
Ostatnio zmieniony przez Adrian Wto Sty 03, 2012 19:22, w całości zmieniany 1 raz
SPAMU¦
Wysłany: Sob Lis 27, 2010 16:06 Post o charakterze reklamowym. Każde Twoje kliknięcie zwiększa nasze szanse przeżycia ;)
jak masz dużo obniżone zawieszenie to rozpureczki są bardzo wskazane, przy normalnym zawiasie i normalnej jeździe montując tylko górną nic nie poczujesz, góra + dół dla przodu i tyłu da już wyraźną poprawe
_________________ to boost or to boost even more - that's a question
camaro17, zastanawiam sie.... twoje zdjęcie auta z rozpórką świadczy ze niemasz klimy... ja mam i jedna rurka która idzie do parownika przechodzi blisko lewego mcpersona( patrząc od strony kierowcy)... ciekawe czy sie zmiesci:P kupiłem w wawie za 59 zł:) zobaczymy czy warto, a jeszcze jedno musiałes cos robic z filtrem par paliwa?? czy nie przeszkadzał??
camaro17, A to jest jakaś samoróbka czy gdzieś kupiłeś. Ile taka zabawa i pomierz mi na takiej ile jest odstępu Bo szukam do Diesla i potrzebny mi ten wymiar jest W tedy wiem czy wjedzie
A czemu nic nie dawało skąd to wnioskujesz ?
_________________ ( ͡° ͜ʖ ͡°) Diagnostyka i Chip Tuning Rover/MG Diesel oraz kodowanie pilotów
Markzo, w KV6 by trzeba pomierzyć a Dieslu SDi czy IDT trzeba rozpórkę tak zamontować żeby było albo tak jak ta oryginalna od Hondy albo bliżej ścianki grodziowej czyli przy tych śrubach mocujących kielichy od strony ścianki. W tedy to wejdzie bo wadzi czarna rury od Turbo do IC
A w KV6 to trzeba pomyśleć.
_________________ ( ͡° ͜ʖ ͡°) Diagnostyka i Chip Tuning Rover/MG Diesel oraz kodowanie pilotów
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum