Jako, że już nie wolno palić w knajpach, to może wróćmy do zwyczaju, że jak jest zimno, to parkujemy przed Da Grasso i idziemy do jednej z knajpek w pawilonach, a za wycieraczką któregoś z aut zostawiamy nazwę knajpy lub nr tel. gdzie można uzyskać informację gdzie dokładnie jesteśmy?
Warto sprawdzić, czy np. w Bostonie przestrzegają zakazu palenia, to można by w bilarda, czy rzutki zagrać, czy coś.
_________________ Pozdrawiam, Maciek (podWawa - WPR)
Obecnie MX-5 NC '07, XC60 'Słoń 2' i wózek na zakupy (Fabia III)
Były 2*R623Si Lux '95 LPG, R827Si '93 LPG, R416 Si '99 LPG, MX-5 '92 i kilka innych nieroverków
Hmm... A ja to nawet mógłbym kogoś wykorzystać i piwko wypić.
Były 2*R623Si Lux '95 LPG, R827Si '93 LPG, R416 Si '99 LPG, MX-5 '92 i kilka innych nieroverków
Ja tez mogl bym i wypic za zdrowie naszych ROVERkow
_________________ Był R 216 Gti, później R 600 SDI, a teraz Opel Vectra C
Tomi [Usunięty]
Wysłany: Czw Gru 02, 2010 17:43
maciej napisał/a:
Jako, że już nie wolno palić w knajpach, to może wróćmy do zwyczaju, że jak jest zimno, to parkujemy przed Da Grasso i idziemy do jednej z knajpek(...)
Od czasu wprowadzenia zakazu "knajpki" straciły na atrakcyjności
Od czasu wprowadzenia zakazu "knajpki" straciły na atrakcyjności
Oj tam, oj tam...
Przecież, jak będziesz chciał zapalić, to możesz wyjść na zewnątrz - w zadaszonej części CH Bemowo poczujesz się dokładnie, jak na parkingu Carrefour'a:
- zimno - jest!
- dach - jest!
- wieje - mniej!
Warto sprawdzić, czy np. w Bostonie przestrzegają zakazu palenia, to można by w bilarda, czy rzutki zagrać, czy coś.
To akurat bywa różnie z tym nie paleniem, wczoraj byłem w "PUB NORA" na Krakowskim Przedmieściu i tam dla nie palących jest wydzielony (zabudowany ścianą szklaną) jeden stolik przy WC . A w reszcie knajpki dalej można palić, czyli w prawie całej .
_________________ .: Podpis użytkownika wymaga
edycji :.
Raczej na krytym - pomysł powrotu do knajpek na razie, mimo zakazu palenia, nie został podchwycony...
Ale może jak dziś zmarzniemy, to się ruszymy - jakby co, to na pewno zostawimy jakąś kartkę za wycieraczką albo za szybą jak nas łapać.
Na spota dotarłem po 21
Chwilę postaliśmy. Przyjechał Michał swoim nowym fureksem - Skoda Octavia TSI. Całkiem sympatyczne auto. Przyjemnie się siedzi, cicho pracuje, wszystko jeszcze pachnie nowością - bardzo fajne. Oczywiście jest pospolite, jak grypa czy inne przeziębienie, ale do pracy i na większe wyjazdy - idealny.
Potem rozjechaliśmy się na stegny.
Tam dwa aaltonenki tej zimy. No i klops. Albo zahaczyłem zaspę albo wcześniej pod domem oparłem się o twardy śnieg i pękł mi zderzak. Zrobiła się rysa. Najprawdopodobniej na skutek zimna i oporu się poddał. Nie ma dramatu, ale muszę to jakoś skleić, żeby mi się nie posypał dalej.
I uczyłem kris-tofer'a aaltonenków Myślę, że na następnym spocie już go zrobi, bo zasadę pojął
Pozdrawiam,
_________________ Chiptuning: R25, R45, R75, 200/600 SDi, BMW (tuning, dpf serwis), VW Group (tuning, dpf serwis)
ROVER 75/ZT: diagnostyka, kodowanie, adaptacja zegarów, dodawanie kluczyków: używane piloty, nowy transponder (immo)
Kontakt: PW, 512 208 367, marek@roverki.eu
Ja mogę zajrzeć wcześniej do CH Bemowo i zobaczyć w których knajpkach przestrzegany jest zakaz palenia, żeby taką wybrać dla marudzących.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum