znaw, będzie między 18 a 19 jak zawsze Parking obok boisk do koszykówki z tyłu/boku magnolii Postaram się być wcześniej więc będziesz widział że jakis Rover stoi
_________________ Bo fruwać jest generalnie nieroztropnie, więc nie pijcie przy otwartym oknie!
SPAMU¦
Wysłany: Sob Gru 04, 2010 08:41 Post o charakterze reklamowym. Każde Twoje kliknięcie zwiększa nasze szanse przeżycia ;)
Dzięki za świetny spot Była jak zwykle kawa i jak niezwykle niezwykłe latanie bokiem kzrr, bardzo dobra miejscówka Na pewno pojawię się tam jeszcze raz w tygodniu.
Było zajebiaszczo wczoraj auto podobne do właściciela, wszystko co w lewo-dobre, w prawo-nie wychodzi do następnego Sorry znaw za pomylenie drogi, ale przynajmniej kawałek obwodnicy zobaczyłeś
xROnx, to teraz będę krzyczał, machał czy mrugał długimi;P
shilus82, nic nie szkodzi, że przejechaliśmy się nową obwodnicą;D
ostatnim razem jak jechałem mostem to jeszcze nie była skończona...
Ale na tej krzyżówce, co wcześniej czarne mondeo Ci drogę zajechało to miałeś szczęście na światłach. Ja już bym przejechał na "głębokim żółtym"
a ja chciałem Was wszystkich przeprosić...
padły mi świece w R`ku
chyba od razu zrobię rozrząd i uszczelkę pod pokrywą.
Umówiłem się do chłopaków na chałupniczą.
ale termin dopiero na środę 15.12.2010r więc nie mogę nim jeździć ((
[ Dodano: Sro Gru 08, 2010 15:10 ]
P.S. a czyja to Bumka ?:p
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum