Marek jak chcesz to dam Ci zrobic za tydzien aaltonnena moim nowym nabytkiem, ciekaw jestem czy sie uda. Przynajmniej sie przegub nie ukreci, bo ich tam nie ma
Mnie na spocie nie bylo, bo pojechalem po auto, ale przy okazji zaliczylem ciekawa podroz z Zukowatym i wiele sie dowiedzialem o motoryzacji, zaliczylem row nowym autem (na szczescie sie nic nie stalo) i przekonalem sie do znienawidzonej przeze mnie marki.
_________________ Miałem już około 25 samochodów różnych marek i narodowości. Z Roverków to: 620i LP
G, 623Si Lux LPG, 820Ti coupe, 620Ti, teraz czas na roverkowego diesla, czyli 45 IDT...
SPAMU¦
Wysłany: Pon Gru 06, 2010 14:13 Post o charakterze reklamowym. Każde Twoje kliknięcie zwiększa nasze szanse przeżycia ;)
Nie wiem, ale tak typuję - brak przegubów (bo tylny napęd) i "znienawidzona marka".
No i ten rów - mocniejszy od Poloneza Truck'a tylnonapędowiec...
_________________ Pozdrawiam, Maciek (podWawa - WPR)
Obecnie MX-5 NC '07, XC60 'Słoń 2' i wózek na zakupy (Fabia III)
Były 2*R623Si Lux '95 LPG, R827Si '93 LPG, R416 Si '99 LPG, MX-5 '92 i kilka innych nieroverków
maciej, Trucka bylo trudniej opanowac, ale Beemka sie poprostu wystraszylem i zrobilem kardynalny blad, w poslizgu odruchowo nacisnalem na hamulec, a potem juz bylo za pozno na wszystko. Przy przednim napedzie umiem wiele i sie nie boje dzieki temu, a tutaj poprostu spanikowalem
_________________ Miałem już około 25 samochodów różnych marek i narodowości. Z Roverków to: 620i LP
G, 623Si Lux LPG, 820Ti coupe, 620Ti, teraz czas na roverkowego diesla, czyli 45 IDT...
Marek jak chcesz to dam Ci zrobic za tydzien aaltonnena moim nowym nabytkiem, ciekaw jestem czy sie uda. Przynajmniej sie przegub nie ukreci, bo ich tam nie ma
MaReK, haha ta dobre dobre ja ruszylem na zielonym a ze Ty masz refleks szachisty ...;) dochodziles mnie bo hamowalem czerwone bylo i niewiem czy pamietasz niemam ABS ani nic w tym stylu
_________________ .: Podpis użytkownika wymaga
edycji :.
Raptile nie wiem czy to taki wielki minus że nie masz ABS-u, bo przy hamowaniu z ABS-em droga hamowania się trochę wydłuża, plus jest taki że jak chcesz hamować i omijać przeszkodę to wtedy nie pojedziesz prosto jak na łyżwach na zblokowanych kołach.
zaba przeca jest "gangsta niga", i on wszystkich i wszystko ostatnio wciaga nosem i pali kapcie
Zaba wyluzuj, przestaje to byc zabawne ...
Na stegnach bylem w sobote, ale duzo kopnego sniegu i dziur, na prostej choinki ustawiaja wiec mniej meijsca O_o ciekaweij mialem u siebie na wsi, tyko droga dosc waska
maniaq, ALe o co chodzi( to nie mialo byś zabawne? ( o ile miało być)) ? Jestem wyluzowany i jestem przecież grzeczny .A gansta madafaka raczej nie jestem . Nie Mareczku ?
Michal, ALe jest roznica Jak blokujesz koła to juz koniec
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum