Witam. Mam podobny problem jak kolega, wiec jechalem swoim roverkiem az nagle mi zgasl i do tej porz nie udalo mi sie go uruchomic 2 dzien. Sprawdzalem iskre na wyjsciu z kopulki i nic i teraz nie wiem czy to cos w kopulce nie dziala czy moze cos sie stalo innego. Koledzy pomozcie moze cos przeoczylem. Bardzo prosze o pomoc
SPAMU¦
Wysłany: Sob Gru 11, 2010 19:41 Post o charakterze reklamowym. Każde Twoje kliknięcie zwiększa nasze szanse przeżycia ;)
Mialem tak samo Tylko mi najpierw palil na 3 gary. Gdy go zgasilem to pozniej nie moglem odpalic, nie bylo iskry Jakims cudem kiedy bylem u znajomego mechanika Szczescie w nieszczesciu Od razu rozkrecil i stwierdzil ze modul zaplonowy padl i 70 zl odeszlo w sina dal
Tombstone, a jak sprawdzic iskre na wyjsciu z kopulki ?
PS. zna ktos jakis tani i godny polecenia zaklad mechaniczny ktory ogarnie roverk'a w Białymstoku ?
Wysłany: Nie Gru 12, 2010 18:31 Gdzie moduł zapłonowy
Kolego Tomason a moduł zapłonowy gdzie się dokladnie znajduje?? Bo aż tak dobrze się nie orientuję?? dzięki Ps z dostaniem modułu do twojego autka był problem czy jest to częśc ogólnie dostępna??. Pozdrawiam
Mam pytanie odnoscie podpiecia samochodu do laptopa, czy jest w tym sens? gdy sam sprawdzalem kody bledow, zaden nie wyskoczyl. A gdy pytalem sie mechanika ile bedzie kosztowalo postawienie diagnozy to powiedzial mi:"Witam,
W odniesieniu do Pańskiego pytania informuję,że postawienie diagnozy
bez
podłączenia do komputera jest niemożliwe.Takie podłączenie do
komputera
kosztuje 60pln, i w dużej mierze pozwala na określenie usterki"
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum