Nie dotarlem z powodu zlego samopoczucia po wczorajszym piciu alkoholu.
Dzieki maniaq za opisanie spota Chodzi Ci o duza popularnosc A4 ?
Joa co sie stalo z ZRkiem ?
_________________ Był R 216 Gti, później R 600 SDI, a teraz Opel Vectra C
13 k. jego mać
Zagapiłem się chyba i wjechałem pod szlaban, rzekomo na czerwonym świetle
Dzień wcześniej szlaban był zepsuty i stał. Dzisiaj wjeżdżałem za innym pojazdem i nie zwróciłem uwagi ani na żaden napis, ani na żadne światło... wjechałem i dostałem po "łbie" od szlabanu Szlaban nie ma fotokomórki ani nikt i nic go nie kontroluje. Trzeba czekać, aż on sam zeskanuje tablice rej. i się otworzy U mnie niewielkie straty... wgniotki na rancie. Szlaban zatrzymał się jednak w nie do końca otwartej pozycji. Wyjeżdżając zatrzymał mnie dzielny strażnik. Poprosił o chwile postoju, bo musi zawiadomić kierownictwo
Nakrzyczeli na mnie, żem baran i tuman Że się nie jeździ na czerwonym i w ogóle, najpewniej to ja zepsułem szlaban również w niedziele Potem się z tego wycofali, ale musiałem zostawić im oświadczenie. Jak pisałem oświadczenie, to szlaban się już naprawił Stosowny zapis na oświadczeniu zostawiłem i pojechałem.
Najwidoczniej się zagapiłem i pojechałem na pamięć. Gdybym nie hamował, to pewnie uciekłbym Ale było ślisko i się przejechałem aż na wysokość dachu
Pamiętajcie, na czerwonym lepiej się zatrzymać jednak
_________________ Chiptuning: R25, R45, R75, 200/600 SDi, BMW (tuning, dpf serwis), VW Group (tuning, dpf serwis)
ROVER 75/ZT: diagnostyka, kodowanie, adaptacja zegarów, dodawanie kluczyków: używane piloty, nowy transponder (immo)
Kontakt: PW, 512 208 367, marek@roverki.eu
chyba ze na niebeiski mieszek i nakladki bedziesz wyrywal
No pomalu trzeba bedzie sie wziac za przywracanie do stanu fabrycznego.
Myslalem o takim mieszku (trzecie zdjecie) http://allegro.pl/komplet...1346422659.html tylko nie wiem jak bedzie pasowalo do szarego wnetrza.
Mimo, ze obiecalem sobie spokojna jazde i koniec wyglupow to troszeczke zaluje, ze nie zmierzylem sie z Raptile w paleniu laka. W sumie mozna powiedziec, ze przegralem walkowerem MaReK To Ty probowales zamowic pizze na Wilanow?
_________________ Miałem już około 25 samochodów różnych marek i narodowości. Z Roverków to: 620i LP
G, 623Si Lux LPG, 820Ti coupe, 620Ti, teraz czas na roverkowego diesla, czyli 45 IDT...
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum