Pozwolę się wtrącić - od jakiegoś czasu Wrocław spotyka się regularnie CO TYDZIEŃ W STAŁYM MIEJSCU O STAŁE PORZE No może poza takimi wyjątkami jak teraz (święta itp). I tak jak Brt, napisał info zawsze jest co najmniej 2-3 wcześniej.
_________________ Bo fruwać jest generalnie nieroztropnie, więc nie pijcie przy otwartym oknie!
Siedzę kurcze 3tyg. we Wlocku na chorobowym i nie miałem kiedy wejść,poczytać,teraz pewnie już po spocie, a 2giego wyjeżdżam,jutro mam wolną sobotę ale pewnie za wcześnie się obudziłem,pozdrawiam.
Ocieplenie przyszło, a spota nie ma , a ja akurat jestem we Włocławku, swoją drogą potrzebuję pomocy - chciałbym sprawdzić piecyk od webasto, czy ktoś moze mi pomóć zebym prawdził mój piecyk,...albo przpiąc sprawny piecyk do nie na chwile?
_________________ .: Podpis użytkownika wymaga
edycji :.
Witam dawno tu mnie nie było Co do spotu to na razie nie mogę ,przy moim roverku padła pompka sprzęgła. Ale jak się uporam z problemem to się pisze na spot . Jeśli oczywiści uda nam się go zorganizować
frydrys, jak widzisz niestety zastój totalny. My zawsze chętnie się spotkamy, ale z racji nowego trzymiesięcznego członka rodziny to raczej w cieplejszym terminie .
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum