No mi będzie głównie służył do jazdy po większym mieście i sporadyczne trasy do 200km nie wiecej, dlatego sie nim zainteresowalem. Za ta kase juz oplacony i w miare prosty az mi sie podjerzany wydaje, ciekawe ile by wytargowal z tej cenki. Skoro nie mial ESP to ciekawe czy ma elektryczne lusterka bo tez nie mialy a nie widac, przebieg tez dziwny, ok 150km do czestochowy mam najpierw trzeba sie dodzwonic. O co jeszcze moge spytac oprocz tej maski?
o zderzak z prawej strony koło kierunkowskazu wygląda na zarysowany, łatwo sprawdzić jakie ma wyposażenie poproś o VIN i sprawdź go http://www.roverki.pl/index.php/sprawd-vin, głównie trzymaj się tych zasad co Ci wcześniej wysłałem w linku i będzie git
- po mojemu jest to silnik 1.4 16V 103KM, bo W R25 nie były wstawiane silniki 1.1.
-ESP. Ta na pewno
-brak przednich świateł przeciwmgłowych.
-przednia maska źle leży
-spasowanie tyłu
-przebieg
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum