Wysłany: Pon Gru 27, 2010 15:37 [ MG ZT 2500 v6 ] pomoc i opinie
Typ: V6 Rodzaj silnika: benzyna Pojemnosc silnika: 2.5 Rok produkcji: 2002
witam jak każdy facet lubie mzieniać auta a mg zt podoba mi sie mimo tego że od kilku lat siedze tylko w audi a4 i a6
teraz mam a4 200 konne ale chce zmienić stąd moje zapytanie-
czy do tego autka łatwo dostac cześci i czy sąd drożesz niż do audi,ile pali ten silnik i czy są to awaryjne autka i czy lubia lpg
mój brat miał rovera 214 sportowego z silnikiem 1.6 150km chyba i był super zero awari a to auto było coś z 90 lat
proszę o porady z góry dziekuje
[ Dodano: Pon Gru 27, 2010 15:37 ]
aha i ten silnik to silnik mg czy innej marki???
SPAMU¦
Wysłany: Pon Gru 27, 2010 15:37 Post o charakterze reklamowym. Każde Twoje kliknięcie zwiększa nasze szanse przeżycia ;)
Wysłany: Pon Gru 27, 2010 15:49 [MG ZT] opinie i pomoc
witam jak każdy facet lubie zmieniać auta a mg zt podoba mi sie mimo tego że od kilku lat siedze tylko w audi a4 i a6
teraz mam a4 200 konne ale chce zmienić stąd moje zapytanie-
czy do tego autka łatwo dostac cześci i czy sąd droższe niż do audi,ile pali ten silnik i czy są to awaryjne autka i czy lubia lpg
Pomogła: 70 razy Dołączyła: 24 Sie 2007 Posty: 1716 Skąd: Zabrze
Wysłany: Pon Gru 27, 2010 15:51
Raczej chcę kupić roverka. Ciężko jest mieć problem techniczny z czymś czego się nie ma. Poza tym wszystkie odpowiedzi na twoje pytania są i na forum i na stronie klubowej.
z manualem czy automatem? automat jest bardziej bezproblemowym rozwiązaniem, w ZT ta jak w 75 pada VIS, wentylator i pompka sprzęgła, o wszystkim jest już tutaj na forum napisane, w podwieszonyc tematach masz wszystko o 75/ZT u nas 75tka 2.5V6 z gazikiem śmiga już ponad roczek i spisuje się świetnie
_________________ to boost or to boost even more - that's a question
tylko manual:)mam na oku jedno z allegro czerwone z zielonej góry
widział go ktos warto???
fajnie wyposażony mały przebieg
ile spali gazu-do 15 mieści się??
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum