Mnie się podoba, przód podobny do modelu firmy Kia.
Ciekawe jaki motor Czy jakaś konstrukcja Land Rovera, BMW a może jakaś chińszczyzna
ssanyong batrdzo podobne prawda.
Znajomi sprowadzili i bardzo sobie chwalą.
Ostatnio zmieniony przez SyntaX Wto Gru 28, 2010 22:10, w całości zmieniany 3 razy
Bo jak dla mnie to nawet znaczek na masce wygląda jak z SsangYong'a - okrągły, a nie podłużny, jak w Roewe...
_________________ Pozdrawiam, Maciek (podWawa - WPR)
Obecnie MX-5 NC '07, XC60 'Słoń 2' i wózek na zakupy (Fabia III)
Były 2*R623Si Lux '95 LPG, R827Si '93 LPG, R416 Si '99 LPG, MX-5 '92 i kilka innych nieroverków
też mam takie wrażenie a co lepsze słyszałem ostatnio od posiadacza tego super wynalazku ze wycofują się z naszego rynku i o serwisie można zapomnieć ( nie mówiąc już o tym ze w tym samochodzie wiecznie coś się psuje... tandeta)
SyntaX napisał/a:
Te firmy podpisaly list intencyjny i teraz ze sobą współpracują
też mam takie wrażenie a co lepsze słyszałem ostatnio od posiadacza tego super wynalazku ze wycofują się z naszego rynku i o serwisie można zapomnieć ( nie mówiąc już o tym ze w tym samochodzie wiecznie coś się psuje... tandeta)
Znajomy ma już 2 lata Rexton'a, sporo jeździ i na razie nie narzeka...
Zobaczymy za jakiś czas.
Były 2*R623Si Lux '95 LPG, R827Si '93 LPG, R416 Si '99 LPG, MX-5 '92 i kilka innych nieroverków
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum