Pompa wody jest. Pompa paliwa montowana jest w zupełnie innym miejscu auta i na zdjęciu jej nie masz. Dodatkowo jeśli chcesz to webasto wykorzystać jako ogrzewanie postojowe musisz mieć jakiś zewnętrzny sterownik. Sposób podłączenia będzie się różnił w zależności od typu webasto ( w R75 były montowane dwa rodzaje ). A przed przegrzaniem zabezpieczy Cię sterownik webasto zintegrowany z piecem. Po osiągnięciu odpowiedniej temperatury ogranicza moc grzania aż do całkowitego wyłączenia chyba przy 77st.
SPAMU¦
Wysłany: Nie Gru 12, 2010 10:47 Post o charakterze reklamowym. Każde Twoje kliknięcie zwiększa nasze szanse przeżycia ;)
borek88, Bez obrazy chodziło mi o http://forum.roverki.eu/v...er=asc&start=40 podrzuciłem tam pomysł z elektrody bo wydał mi się ciekawy.Ty również uczestniczyłeś w tym temacie i zamiast podbijać go zakładasz nowy.
_________________ Nie mogłem naprawić hamulców więc pogłośniłem klakson. KUPIĘ HAKA DO R200 GG8360883
ehh tak sie sklada ze mialem okazje pojechac dieselem sluzbowo do cieszyna
jedno wiem
nie kupie nigdy diesela,
to jest poprostu masakra ,
a konkretnie chodzi o ogrzewanie
samochod przejechal 400 km, podczas jazdy jest ok
potem wylaczylem go na okolo pol godziny do max godziny,
nastepnie zostal odpalony i poszlismy w kime
obudzilem sie zmarzniety samochod pracowal 1,5 godziny i nie potrafil zagrzać wnetrza do przyzwoitej temp. dla mnie to jest szok, na dworze bylo w sumie tylko -8
w mojej benzynie czy to 1.4 czy 2.0 z padnietym termostatem, miałbym poprostu saunę, gdybym oczywiscie chcial
_________________ Pozdrawiam Andrzej
Rover 800, byl 214 Si 95
FSO 125p 1.4 16V MPI
Jawa 350
to napewno cos nie tak z tym dieselkiem ktorym jechales,mam diesla i benzynke i roznica jest taka ze ropniak dluzej sie nagrzewa niz benzyna ale pozniej rownie dobrze grzeja
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum