Witam wszystkich w tym nowym roku , chyba trzeźwi po sylwestrze bo czas spocik zorganizować.
Jak będzie ciepło w miarę możemy się spotkać pod stadionem Lecha albo M1 tak o 15:00 co by było jeszcze jasno .
Bo jak będzie brzydka pogoda to 18:00 Galeria Pestka tam gdzie zawsze.
Więc pytam kto chętny na spota w niedzielę i komu jak pasuje.
1. Speedy
_________________ Speedy
SPAMU¦
Wysłany: Sro Sty 12, 2011 15:35 Post o charakterze reklamowym. Każde Twoje kliknięcie zwiększa nasze szanse przeżycia ;)
Nie chce zakładać oddzielnego tematu dlatego zapytam tutaj. Potrzebuje dla mojego Roverka dobrego elektryka w Poznaniu lub okolicy. Znacie kogoś godnego polecenia?
Konkretnie ucieka mi z auta prąd.
Po kilku godzinach akumulator jest rozładowany. Nie da się auta odpalić "na kable". Byłam u mechanika, sprawdził miernikiem i okazało się, że ładowanie z alternatora jest ok ale po wyłączeniu zapłonu od razu prąd zaczął uciekać. Nie znam się na tym, na mierniku było (po wyłączeniu zapłonu 12,72 czegoś a po 5 minutach już było 12,58. Mechanik polecił mi elektryka ale w Obornikach a to troszkę Teraz jedynym sposobem na uniknięcie ładowania aku co noc jest jego rozłączanie, ale ile tak można?
spróbuj odłączyć radio - wyciągnij wtyczki.
kiedyś tak miałem i to właśnie radio robiło mi zwarcie, ale równie dobrze może być coś innego...
Na Jawornickiej, na wysokości bloku nr 13, pomiędzy myjnią a parkingiem strzeżonym znajdziesz Adiego z forum Hondy - powinien pomóc
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum