Wysłany: Sob Sty 15, 2011 11:19 WSPÓLNIE Rzeszów, Tarnów, Dębica i okolice ??
Witam Wszystkich wspólnie z 414GRAND414, oraz z Tomek1212, myślimy nad większym spotem miłośników Roverków i MG z naszych rejonów co wy na to ??Miejsce i termin do ustalenia zależy oczywiście od wielkości zainteresowania
_________________ Kobi
SPAMU¦
Wysłany: Sob Sty 15, 2011 11:19 Post o charakterze reklamowym. Każde Twoje kliknięcie zwiększa nasze szanse przeżycia ;)
Jeżeli chodzi o lokalizację, to myślę, ze najodpowiedniejszym miejscem będzie Tarnów bo mam blisko ...
A tak na serio, to żeby nikt nie był pokrzywdzony to chyba najlepiej będzie urządzić się gdzieś w okolicy Pilzna, Dębicy, czyli mniej więcej po środku naszej lokalnej mapy.
Tomek1212 na pewno Pilzno odpada bo popatrz skąd każdy jest. Między Tarnowem a Rzeszowem jest 80km więc najrozsądniejszym rozwiązaniem będzie Dębica. Takie jest moje zdanie ponieważ to jest gdzieś w okolicach połowy trasy ale niech się wypowie jeszcze ktoś inny
_________________ POZDRAWIAM TIGER - "POWER IS BACK".
Tak, ale jeszcze chodziło mi o Mielec, chociaż z tamtąd jadąc to chyba rzeczywiście do Dębicy jest bliżej.
Warto jeszcze pamiętać o osobach mieszkających na zachód od Tarnowa.
Tomek1212 no już nie przesadzaj z Mielca do Dębicy jest około 32km. Ale weź też pod uwagę drugą stronę np. Markzo z Błażowej ma 70km, Lesior z Przemyśla ma 128km, jaro12 z Jarosławia ma 95km, który jeszcze się tu nie określił czy byłby chętny i Kozik z Sanoka ma 111km. Więc Twoje około 35km przy innych którzy mają o wiele więcej szału nie robi i trzeba jakiś kompromis znaleźć. Ale czekamy jeszcze na innych co sądzą na ten temat
TIGER, Tiger o mnie najmniej mi chodzi, poza tym co to jest te 10km różnicy (Dębica-Pilzno).
Wymyślcie co chcecie, ja się dostosuję. Z samego Tarnowa i okolic powinno pojechać z 3-5samochodów.
hoho widze coś się pomału zaczyna ruszać i to mi się podoba oby tak dalej a co do miejsca to tez myśle ze Dębica będzie dość odpowiednim miejscem ale niech reszta jeszcze się wypowie
o mnie najmniej mi chodzi, poza tym co to jest te 10km różnicy (Dębica-Pilzno).
Więc jak nie ma różnicy to niech już zostanie Dębica. Miejsce spotkania proponuję stację benzynową shell, która się znajduję przy głównej trasie E-40 przy której jest McDonald's czyli można coś przekąsić , jysk czyli zakupy dla pań i biedronka czyli codziennie niskie ceny
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum