Typ: CDTi Rodzaj silnika: diesel Pojemnosc silnika: 2.0 Rok produkcji: wszystkie
Witam wszystkich
Koledzy jako ze mam dużo przebojów z wtryskiwaczami ,chciałbym zakopic wszystkie 4 sztuki nowe ,wiem ze do rovera powinny byc 0 445 110 030 tylko ze są dosc drogie w porównaniu do 0 445 110 047 o aż 300zł czylo 1200zł na 4 sztukach ,czytałem ze na 047 jest inna kultura pracy ,własnie mnie interesuje jaka ,jaka jest znacząca różnica ,
wiem ze nie którzy jeżdżą na wtryskiwaczach od bmw czy od omegi gdzie były tez silniki bmw. http://allegro.pl/nowe-wt...1376036834.html
Regeneracja absolutnie niewchodzi w gre ,bo to oszusci 1200zł dałem za czyszczenie, wymiane końcówek i podszlifowanie tam czegos ,jeden wtrysk lał w przelew a pan Werner (własciciel garażu zakładu regeneracji )powiedział ze jest jak nowy http://www.wtryskiwacze.pl/ tu robiłem i niepolecam.
czytałem opinie mechaników i tez niepolecają regeneracji jest to zabieg na krótką mete
dzis własnie drugi mi padł
Ostatnio zmieniony przez kasjopea Czw Gru 23, 2010 18:50, w całości zmieniany 1 raz
SPAMU¦
Wysłany: Czw Gru 23, 2010 13:24 Post o charakterze reklamowym. Każde Twoje kliknięcie zwiększa nasze szanse przeżycia ;)
zanim utopisz tyle kasy daj je do sprawdzenia i ewentualnie regeneracji, może będzie coś z nich ejszcze, koszt sprawdzenia max 100 zł a zrobienie troszkę więcej
Pomógł: 166 razy Dołączył: 27 Mar 2007 Posty: 2965 Skąd: Sędziszów
Wysłany: Wto Gru 28, 2010 16:00
Boncky, to nie jest tak do końca Nie wiem, czy słyszałeś jakie są opinie o regenerowanych wtyskach? Ja miałem styczność z tym i dwa zregenerowane kompletnie wtryskiwacze padły po nie całych 5kkm Okazało się, że używki są lepsze...
Boncky, to nie jest tak do końca Nie wiem, czy słyszałeś jakie są opinie o regenerowanych wtyskach? Ja miałem styczność z tym i dwa zregenerowane kompletnie wtryskiwacze padły po nie całych 5kkm Okazało się, że używki są lepsze...
nie mówię że nie bo wtryski to delikatna sprawa, zależy jak bardzo są uszkodzone i jakimi metodami są regenerowane, znam jedna firmę która daje 2 lata gwarancji lub ileś tam km, nie pamiętam ile...
Kwestia tylko pewności czy to wtryski a to bym wolał sprawdzić zanim wydam parę tys:) np właśnie w firmie regenerującej, podłączają i widzimy wszystko...
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum