tylko policji nie powiadamiajcie bo przyjadą i nas... spałują
Właśnie jestem po konsultacji społecznej więc mi i Izie pasuje czwartek... rzecz jasna w godzinach mocno popołudniowych
Zatem róbmy listę:
termin czwartek 20.01.2011
miejsce: nie wiem
1 Jugol
2 Brt
3 Kzrr
4 xROnx+Iza
5
Małżowinka Danuta zaoferowała się, że upiecze nam placka, więc na zakończenie spotu zapraszam na kawę i ciacho do mnie. Niestety Danki nie będzie- będzie work'ować.
odświeżam temat ... proponuję parking przy TESCO ul Piłsudskiego 15. kwestia godziny .... może 18 to zależy od Was ja mam "rzut moherem" do tesco ... jeśli to za wcześnie to może być i później Z Brzegu jest ok 1h30 jazdy (najłatwiej na Lubiąż do DK94, a później na Lubin, Polkowice, Głogów), z Zielonej 45 min (xR uważajcie w Nowym Miasteczku na "straż wiejską" ). Jadąc od strony Lubina, na pierwszych światłach na wlocie do Głogowa skręcić trzeba w lewo ... do zobaczenia
frediwzl , szkoda, ale myślę, że jeszcze będzie okazja się spocić A dla przybywających, dodam tylko, że doszła sałatka i niespodziewajka. Moja żonka to skarb
Dziękować za przybycie tubylcom: Brt'owi, wote1986, sobie i reszcie świata: kzrr+ Ala ( miło było poznać ) , xROnx+ Iza. Oby częściej i w większym gronie ( to do Ciebie kasjo )
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum