...kuźwa jak człek pisze spot w Głogowie, to frekwencja znikoma, ale jak usłyszą słowo bigos, normalnie jak pszczoły do miodu. Następnym razem, temat będzie brzmiał Bigos w Głogowie i reszta świata
xR i Iza meldują się w domu.
Dziękujemy za bardzo fajny spot. Stół zastawiony syto. ciasto, bigos sałatka pyszne. Bąki idą aż miło
Niestety podróż powrotna była w pewnym momencie smutna. Był wypadek śmiertelny na S3. Co ciekawe wydarzył się on 4h temu czyli dokładnie kilka minut jak jechaliśmy NA spot.
No my bylismy pare min przed 23 w domu Droga powrotna super mały ruch 100-110 spokojnie Ja w sumie byłem godzine pozniej ale to juz akurat nie istone Nooooooo wielkie dzięki dla wszystkich i za wszystko Ciasto moze byc, bigos od biedy ujdzie ale panie kaaawa to zaje*** była Mysle ze raz na jakiś czas można by się tak spotkać, daleko nie mam mogł z przyjemnością wpadać A z ciasta to mi najbardziej groszek smakował
_________________ Bo fruwać jest generalnie nieroztropnie, więc nie pijcie przy otwartym oknie!
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum