1. Walkie i Orson 9-13 marzec
2. Tommyyogi i Pati 9-13 marzec
3. f1x 11-13 marzec
4. Brt + Erato - 11 - 13 marca (jakieś SPA w pobliżu trzeba będzie znaleźć )
5. dwie koleżanki walkie 9 - 13 marzec
6. Maciek + Gosia, 9-13.03
7. Tomas+ InEs 10-13
8. xROnx + Iza 11-13 - ale ostateczna odpowiedź damy jak już trzeba będzie decydować na 100%
9. kzrr + Jurek (kumpel) + ew. Ala ale to jeszcze nic nie wiadomo (11 - 13 marca)
łącznie: 17-18 osób.
_________________ Bo fruwać jest generalnie nieroztropnie, więc nie pijcie przy otwartym oknie!
SPAMU¦
Wysłany: Czw Sty 20, 2011 15:26 Post o charakterze reklamowym. Każde Twoje kliknięcie zwiększa nasze szanse przeżycia ;)
Jak Gosia ponownie sprawdzi kalendarz, to przelew będzie szedł - już czeka w blokach startowych.
_________________ Pozdrawiam, Maciek (podWawa - WPR)
Obecnie MX-5 NC '07, XC60 'Słoń 2' i wózek na zakupy (Fabia III)
Były 2*R623Si Lux '95 LPG, R827Si '93 LPG, R416 Si '99 LPG, MX-5 '92 i kilka innych nieroverków
My jeszcze nie - mamy w tym roku plan wziąć instruktora, ale to raczej nie na tym wyjeździe, chociaż może...
Były 2*R623Si Lux '95 LPG, R827Si '93 LPG, R416 Si '99 LPG, MX-5 '92 i kilka innych nieroverków
Zobaczymy jak to wyjdzie na ten wyjazd, ale są pewne szanse.
My jeszcze nie - mamy w tym roku plan wziąć instruktora,
przypomniało mi się właśnie, jak jeden znajomy instruktor śmiał się z lekcji jazdy na "parapecie" -jego zdaniem nie ma żadnych reguł tak jak w przypadku nart, tylko trzeba równowagę utrzymywać, ale skoro ludzie chcieli mu za to zapłacić to nie oponował (sam nie próbowałem utrzymywać równowagi więc nie wiem czy to prawda )
Z relacji moich znajomych to jednak coś to dawało.
Tak czy tak - postanowiłem w tym roku zaryzykować kilka siniaków na tyłku i kolanach.
Tak czy tak - postanowiłem w tym roku zaryzykować kilka siniaków na tyłku i kolanach.
Powitam was w klubie, bo ja po każdych zajęciach mam mega siniaki na kolanach. Powiem wam jeszcze, że Tomas zainwestował i mi kupił ochraniacze na nadgarski i dobrze, bo wczoraj bym sie nabawiła niemiłej kontuzji. Kciuk mnie do teraz mega boli
Cytat:
Z relacji moich znajomych to jednak coś to dawało.
Ja jestem zadowolona, że pobieram nauki, bo sama bym się tego nie nauczyła
_________________ Koordynator na miasto Poznań i okolice-CzARnA InEs
Skarbnik klubowy - o kasę nie macie co się martwić
No podobno ochraniacze na nadgarstki i kolana to podstawa, a poduszka pod tyłek też się przydaje.
Niestety my odpadamy na chwile obecną. Mam poważne problemy finansowe więc póki co nie ma mowy o wyjeździe. Jeśli coś się zmieni to będziemy szukać czegoś na własną rękę.
Także miłej zabawy Wam życzę.
Jeśli jeszcze nie jest za późno to chciał bym sie dopisać do listy
1. Walkie i Orson 9-13 marzec
2. Tommyyogi i Pati 9-13 marzec
3. f1x 11-13 marzec
4. Brt + Erato - 11 - 13 marca (jakieś SPA w pobliżu trzeba będzie znaleźć )
5. dwie koleżanki walkie 9 - 13 marzec
6. Maciek + Gosia, 9-13.03
7. Tomas+ InEs 10-13
8. kzrr + Jurek (kumpel) + ew. Ala ale to jeszcze nic nie wiadomo (11 - 13 marca)
9. jordan87 + JurekII 10 - 13marca
Słuchajcie, jestem w kontakcie z ośrodkiem. I bez problemu można się jeszcze dopisywać, gdyż Pan mówi że dalej ma sporo wolnych miejsc także zapraszam.
U nas niestety mała zmiana z przyczyn pracowych:
6. Maciek + Gosia, 11-13.03
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum