Wysłany: Sob Maj 08, 2010 15:09 [Freelander] Alarm i centralny zazbraja się sam
Typ: i Rodzaj silnika: benzyna Pojemnosc silnika: 1.8 Rok produkcji: 1999
witam wszystkich wlaścicieli felkow może ktoś mi pomoże mianowicie mój problem polega na tym że alarm raz na jakis czas uzbraja się sam. Gdy tylko zgasze silnik opadają mi zamki w dźwiach i zazbraja się alarm. Otwieram pilotem i po sekundzie tosamo i tak zabara trwa pare minut, niemam pojęcia co to może byc, podpowiedzcie gdzie szukać. Problem wystepuje co jakiś czas a pozatym wszystko ladnie chodzi
Ostatnio zmieniony przez kasjopea Wto Gru 21, 2010 00:04, w całości zmieniany 1 raz
SPAMU¦
Wysłany: Sob Maj 08, 2010 15:09 Post o charakterze reklamowym. Każde Twoje kliknięcie zwiększa nasze szanse przeżycia ;)
panowie rozwiazalem ten problem,mianowicie odpowiadal za to przekaznik w dzwiach kierowcy odpowiedezialny za zamykanie wszystkich dzwi z kluczyka. ja odpielem to ustrojstwo i problem znikl,ale niemoge zamknac calego auta z kluczyka tylko dzwi kierowcy ale to juz nieprzeszkadza az tak
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum