Typ: TD Rodzaj silnika: wszystkie Pojemnosc silnika: 2.0 Rok produkcji: 2000
Witam,
Czytałam na forum o podobnych problemach-ale są one tylko podobne-czyli ciut inne niż mój. Proszę o pomoc.
Mój samochód lekko traci moc podczas jazdy. Proszę o pomoc-co może być przyczyną problemu??
Ostatnio zmieniony przez lilith21-84 Czw Mar 31, 2011 11:54, w całości zmieniany 1 raz
SPAMU¦
Wysłany: Czw Lut 24, 2011 21:57 Post o charakterze reklamowym. Każde Twoje kliknięcie zwiększa nasze szanse przeżycia ;)
Niektóre wady okazują się być upierdliwe.
Przypadkiem spotkałem koleżankę na parkingu przy Tesco.
Po analizie i wypiciu browarka okazało się że dmuchało spod węża od turbo i dlatego traciło moc.
Wszystko nareperowane.
Temat do zamknięcia
Ostatnio zmieniony przez SyntaX Czw Mar 31, 2011 12:00, w całości zmieniany 3 razy
Kolegio jak trzesie na zimnym to sprawdz nastawnik pompy aczkolwiek komp powinien pokazac odpowiednie parametry ... hmmm zalej go plynem, zobacz czy ubywa, nalezaloby sprawdzic cisnienie na cylindrach ale w dieslu trzeba sie bawic w odkrecanie wtryskow co moze sie zle skonczyc...
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum