Kurcze jednak we wtorek obejrzę tego roverka a nie w poniedziałek, no ale dzień mnie nie zbawi. Ale mam jeszcze jedno pytanie. Jak jest u nich z blacharką? gniją mocno, czy są w ocynku ? jakie miejsca są najbardziej podatne na rdzę ?
Słuchajcie byłem dzisiaj na oględzinach samochodu. I tak jest to silnik jednak 2.0 Sd a nie td. co do rdzy to zauważyłem mały pęcherzyk przy zamku do bagażnika. Wydawało mi się że jakoś gaz ciężko chodzi ale to może dlatego że w tym co teraz jeżdże chodzi aż za luźno silnik chodzi równo odpala na zimnym nie kopci przyśpieszenie jest wystarczające. W wyposażeniu dwie szyby elektryczne, elektryczny szyberdach, dwie poduszki, klimatyzacja, wszystko jak na razie sprawne. Mi się podoba no i uczciwy facet no i znajomy brata. Jak myślicie brać?
Mogę już powiedzieć że jestem szczęśliwym posiadaczem rovera 220 sd i zrobiłem już nim pierwsze 100 km. Zobaczymy jak się potoczą moje losy z tą błękitną strzała. Ale historia rozpoczęta
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum