Witajcie!!:)
jestem nowy na forum i przepraszam że tak od razu wjeżdżam z prośbą...
ale zakochałem się w tym modelu już dawno i wreszcie mam na niego środki.
nie jest łatwo znaleźć go w tej wersji,a ten jest w dodatku stosunkowo blisko...
jakbyście mogli poratować i zerknąć na niego w wolnej chwili lub po prostu poradzić na co zwrócić uwagę w tym konkretnym przypadku(silnik,wersja nadwoziowa)to będę ogromnie wdzięczny i oczywiście jakąś flachę stawiam:)
dzięki i pozdrawiam!
Kuba
SPAMU¦
Wysłany: Pon Lut 28, 2011 20:33 Post o charakterze reklamowym. Każde Twoje kliknięcie zwiększa nasze szanse przeżycia ;)
Z fotek niewiele wynika. Brak zdjęć silnika a i ze zdjęcia wnętrza nic się nie da powiedzieć. Poproś sprzedającego o podesłanie więcej zdjęć w lepszej rozdzielczości, a może wtedy da się coś więcej o tym ROVER'ku powiedzieć. Już znaczny czas temu był oferowany do sprzedaży.
_________________ .: Podpis użytkownika wymaga
edycji :.
Sprzedawca sugerował kontakt mailowy więc już napisałem,oczywiście o aktualne fotki prosiłem w pierwszej kolejności:)jak tylko je dostane to wrzucę gdzieś na serwer i podeślę linka.
a widzisz,czyli już kiedyś go sprzedawał?a też z łodzi był wtedy wystawiony?czy może zmienił wtedy właściciela i ten "nowszy" go sprzedaje?
takie pytanko - ile info jest roverowskim VINie?warto sprawdzać?
Widze nowy Tomcio sie na spoty szykuje. W 160kkm nie wierze. Poza tym przy tej cenie wymagalbym co najmniej przyzwoitego egzemplarza, szczegolnie, ze stary rocznik.
Jak bedziesz chcial cos niedaleko ogladac i zawieziesz moja dupe to moge pojechac z Toba.
_________________ Miałem już około 25 samochodów różnych marek i narodowości. Z Roverków to: 620i LP
G, 623Si Lux LPG, 820Ti coupe, 620Ti, teraz czas na roverkowego diesla, czyli 45 IDT...
Naprawdę:D??? byłoby super:)
widzę ze z Wawy jesteś jak ja,czy łódź jest niedaleko?:D
taka cena to jest dużo jak na niego?kurcze,jak to możliwe,przecież on zapewnia kosmiczne osiągi,w wyposażeniu brakuje tylko klimy w zasadzie jak na rocznik,ma piękną linię,dach targa...czego chcieć więcej???ja to myślałem że to jest tanio jak na ten model...:P
w ogóle gdzie ich można szukać?na allegro cały jeden egzemplarz,właśnie ten...
Czasami sa nawet po 3 tysiace, ale mysle, ze w tym aucie nie gra roli cena tylko stan, bo na prawde o wieeeeele lepiej kupic dobry egzemplarz niz samemu sie potem bawic.
Łódź jest niedaleko.
[ Dodano: Pon Lut 28, 2011 22:35 ]
Tylko zaznaczam, ze nie jestem Alfa i Omega, a decyzje podejmujesz Ty. Ja moge Ci powiedziec co jest halo, a co nie jest halo.
_________________ Miałem już około 25 samochodów różnych marek i narodowości. Z Roverków to: 620i LP
G, 623Si Lux LPG, 820Ti coupe, 620Ti, teraz czas na roverkowego diesla, czyli 45 IDT...
Ja go kojarzę jeszcze całkiem niedawno za 7500 wystawionego. Już chwilę wisi na allegro.
Cena raczej dość wysoka, tak więc spodziewałbym się co najmniej dobrego stanu technicznego.
Był za 6800. Spiesz się lepiej, bo ja go biorę jak sprzedam swojego
czyli nieprędko:P:P
no postaram się coś z tym zrobić w najbliższym czasie:)
Perez,pasowałby piątek na podróż?
wiadomo że to ja decyduję,ale warto mieć ze sobą kogoś kto wie ocb w tych autach,no i silnik widzę masz taki sam:)a tak btw ile Twój 820ti pali?
Tomcat się różni mechanicznie jakoś znacznie od innych dwusetek?zwias niezależny z tego co czytałem i LSD.coś poza tym?z częściami nie ma problemu?
nie żeby mnie to zniechęcało,ale chce wiedzieć na co się przygotować:)
[ Dodano: Wto Mar 01, 2011 00:19 ]
"Witam,
przy aucie do wymiany tylny prawy czujnik ABS, przegub, poduszka
silnika, szyba.
Samochód mam prawie rok wymieniłem przy nim :
Sprzegło komplente Sachs, turbo, rozrząd kompletny, cały zestaw ma ok 2
tys przebiegu, auto nie kopci.
Samochód ma pęcherz na nadkolu przy łączeniu z tylnym zderzakiem i
ubytek od spodu w progu lewym.
Używałem auta jako samochód na niedziele, jednak kupiłem motocykl i
postanowiłem sprzedać.
Pozdrawiam "
tyle mi napisał sorzedawca w odpowiedzi na mojego maila.zdjęć niestety nie dosłał...
ma ktoś pomysł skąd te części wziąć?
szyba nei zając,czujnik abs się raczej znajdzie ale poduszka i przegub to muszą być do tej konkretnej wersji prawda?skąd to wziąć?
Zajebista stronka!:)
myślałem że to drogie rzeczy są,a tu przegub 150zl,poduch nie oryginalna 250, oryginał 310 - dramatu nie ma:)tylko w zasadzie nie wiem do końca czy będzie pasować,bo w obu przypadkach napisane jest że do modeli po 96 roku...no i tej szyby nie ma,ale jak nie cieknie to mi to rybka póki co:)
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum