Z wielkim zalem zawiadamiam, ze nie dojade na narty w tym roku, bo moi podpopieczni beda walczyc w turniejach , a ja jako gospodarz imprezy musze byc na stanowisku
Milego szusowania i do zobaczenia... gdzies w kraju
_________________ .: Podpis użytkownika wymaga
edycji :.
No szkoda,mnie pewnie tez nie bedzie.W szklarskiej dwa tygodnie temu smigalem po stokach ,a wlasciwie w harachowie.Jak mi sie uda to na sobote i niedziele dojade ,ale watpliwa sprawa.Na stoku jestem co roku,to druga moja milosc
Spokojnie, jest gdzie wypożyczyć. Ja już nie jednokrotnie wypożyczałem tam.
Wszystko zależy czy chce się wypożyczyć. Praktycznie nowy sprzęt (50zł za komplet) lub taki troszkę bardziej wysłużony (30zł za komplet). Nawet temu za 30zł niczego nie brakuje i zawsze można wrócić i wymienić na inny jeśli coś uwiera lub jest nie tak .
No właśnie. My jeszcze będziemy pewnie szukać i sprzętu i instruktora snowboardu.
Może ktoś jeszcze chętny, bo wtedy możnaby taniej lub wziąć instruktora na dłuższy czas, jakby się zrzucić.
_________________ Pozdrawiam, Maciek (podWawa - WPR)
Obecnie MX-5 NC '07, XC60 'Słoń 2' i wózek na zakupy (Fabia III)
Były 2*R623Si Lux '95 LPG, R827Si '93 LPG, R416 Si '99 LPG, MX-5 '92 i kilka innych nieroverków
Ja raczej odpadam, bo wy będziecie mieć l;ekcje od początku a jaku jakieś pojęcie o snowboardzie mam. Ale sprzętu jak najbardzie można poszukać razem. Ja z Tomasem będę juz w czwartek wieczorem, więc w piatek rano będziemy musieli sie za czymś rozglądnąć
_________________ Koordynator na miasto Poznań i okolice-CzARnA InEs
Skarbnik klubowy - o kasę nie macie co się martwić
_________________ Pozdrawiam, Maciek (podWawa - WPR)
Obecnie MX-5 NC '07, XC60 'Słoń 2' i wózek na zakupy (Fabia III)
Były 2*R623Si Lux '95 LPG, R827Si '93 LPG, R416 Si '99 LPG, MX-5 '92 i kilka innych nieroverków
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum