Wysłany: Sob Mar 05, 2011 18:57 [Rover 216 coupe] Kielce
Witam.
Chciałem się zapytać was co myślicie o tym egzemplarzu czy jest on wart grzechu czy ktoś może go już kiedyś oglądał jak ten silnik znosi gaz ?
http://otomoto.pl/rover-216-C17706698.html
Z góry dziękuje
SPAMU¦
Wysłany: Sob Mar 05, 2011 18:57 Post o charakterze reklamowym. Każde Twoje kliknięcie zwiększa nasze szanse przeżycia ;)
na plus, ma hokeje pod zderzakami
na minus, pomalowane czesc listew bocznych, zlazi klar z tylnego blotnika
co do gazu - wszystko zalezy jaki to jest - jak sensowna sekwencja to ok
reszta do przejrzenia, autko dosc dlugo sie sprzedaje, mi sie wydaje ze jak moja Marta kupowala cabrio to wtedy tez byl do wziecia ( czyli okolo roku temu )
_________________ '99 r400 16k16 sedan JFR na czesci ( anglik ) pytac na priv
Właśnie też zauważyłem że listwy pomalowane i klar z schodzi czyli co nie udolnie pomalowany ? czy przez to że jest z Włoch i działanie słońca zrobiło swoje ?
[ Dodano: Pon Mar 07, 2011 14:30 ]
No to mam fotki serducha
Pozdrawiam
[ Dodano: Wto Mar 08, 2011 18:18 ]
Temat umarł
Taką dostałem odpowiedz od sprzedającego
"Witam Rover został sprowadzony do polski przez moją ciotkę w 2007roku i jestem jego 2 właścicielem a we Włoszech był kupiony od pierwszego właściciela. Stan samochodu jak na jego lata jet bardzo dobry żadnych problemów z mechaniką blacha nie rdzewieje z tym że jest ta wada że lakier bezbarwny w tym jednym miejscu schodził jest to pokazane na zdjęciach w chwili obecnej nie schodzi dalej. Wnętrze jest w stanie dobrym jedynie na siedzeniu kierowcy przetarła się skóra i jest dziura na oparciu ale nie ma tragedii. Poza tym z samochodem nie miałem żadnych problemów w zimę zawsze od pierwszego razu odpalał i ogólnie dobrze się go prowadzi. W tej chwili wymienione są świece przewody wysokiego napięcia , filtr powietrza, filtr gazu oleje zmieniane były w kwietniu 2010 roku wtedy właśnie kupiłem ten samochód."
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum