Wysłany: Pon Mar 07, 2011 14:16
kzrr napisał/a:
Dydo, szkoda bo już biegłem po Longera
Nie no spoko synek, jak lubisz żarcie z podłogi to mogę się następnym razem wyłożyć Bo po takim fikołku, jaki bym wykonał to ten Longer nie byłby już tak ładnie zawinięty
shilus82 napisał/a:
bursztynek, bursztynek
Ta, do tego reksio, muminki, kulfon, pszczółka maja i jedziemy - nie ma lipy!
Mam krótki film z prezentacji auta kzrr i zamontowanego systemu audio wraz z zestawem utworów w pakiecie. Zajmuje 10MB. Jakieś pomysły, gdzie to można udostępnić? Może być youtube?
Ahahahahahahaha dobrze Jest koncówka są fele jest rdza jest lans
A za dwa tygodnie robimy spota w Brzegu Dolnym Gadalem z Jugolem miedzy innymi zapowiedział sie ze wpadnie Ale to jeszcze czas więc wątek będzie później
_________________ Bo fruwać jest generalnie nieroztropnie, więc nie pijcie przy otwartym oknie!
I masz Ci babo placek. Za 2 tygodnie najprawdopodobniej nie będzie mnie we Wrocławiu. Wrócimy do Wrocławia, ale na tyle późno, że nie dam rady się pojawić na spocie w Brzegu Dolnym.
bo Dydo ma umiejętności kelnerskie prima sort
Magnolka......ja to zostawię bez komentarza normalnie
Za 2 tygodnie w Brzegu? jestem zaaaaaa i na tą dobrą pizzę
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum