Wysłany: Pią Mar 11, 2011 22:10 [25 2.0 TD] kilka pytań
Typ: TDi Rodzaj silnika: diesel Pojemnosc silnika: 2.0 Rok produkcji: 2000
Witam tydzień temu kupiłem żonie roverka 25 2.0TD lecz na razie jeżdżę ja,wiem że sprzęgło nie jest hydrauliczne tylko na linkę lecz ciężko mi pedał chodzi z pedałem gazu jest podobnie,napiszcie czy u was też tak jest?z góry dzięki
SPAMU¦
Wysłany: Pią Mar 11, 2011 22:10 Post o charakterze reklamowym. Każde Twoje kliknięcie zwiększa nasze szanse przeżycia ;)
ciezko to pojecie wzgledne O_o Musialbys porownac z innym R25 , bo dla jednego ciezko, dla kogos innego bedzie norma zawsze mozna sprobowac przejrzec linki, sprezyny przy pedale... tyle mi do glowy przychodzi
_________________ .: Podpis użytkownika wymaga
edycji :.
u mnie zaraz po zakupie tez swierdzilem ze ciezko chodzi pedal sprzegla(chcialem odrazu wymieniac linke ) w porownianiu do poprzednika (hyundai accent) ale noga juz sie przyzwyczaila i wszystko ok
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum