_________________ Pozdrawiam, Maciek (podWawa - WPR)
Obecnie MX-5 NC '07, XC60 'Słoń 2' i wózek na zakupy (Fabia III)
Były 2*R623Si Lux '95 LPG, R827Si '93 LPG, R416 Si '99 LPG, MX-5 '92 i kilka innych nieroverków
Powiedziałbym nawet, że słyszałem dźwięk gniecionej butelki, ale nikomu nie było żal, bo zainteresowane osoby delektowały się "Colą" a właściwie siuśkami w kubeczku po Coli jednego z klubowiczów
kogo z Was klubowicze wczoraj widziałem na Wale miedzeszyńskim w zielonym r45 ?
Mnie
Jak jechałem na moment na Gocław albo jak wracałem do pracy - obstawiam powrót z Gocławia bo wtedy jakiegoś R wypatrzyłem ale zapomniałem napisać w pozdrowieniach a teraz już nie pamiętam blach - niebieski w każdym razie, z tych odcieni niebieskiego co faceci nie wiedzą jak się nazywają, R 400
_________________ proud owner of Rover 45 british racing green 2004 former but still proud owner of Rover 216 GTI Twin Cam 1993
kogo z Was klubowicze wczoraj widziałem na Wale miedzeszyńskim w zielonym r45 ?
Mnie
Jak jechałem na moment na Gocław albo jak wracałem do pracy - obstawiam powrót z Gocławia bo wtedy jakiegoś R wypatrzyłem ale zapomniałem napisać w pozdrowieniach a teraz już nie pamiętam blach - niebieski w każdym razie, z tych odcieni niebieskiego co faceci nie wiedzą jak się nazywają, R 400
ja wiem jaki mam odcień, niebieski metalik ja też akurat właśnie jechałem w danym momencie do pracy
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum