Wrocław już tez rozparcelowany fajnie się jechało, ta mgła miejscami i jazda na zupełnego "ślepca" Takich spotów jak najwięcej poproszę Dzięki Wszystkim za super udanego spota i do zobaczenia wkrótce
SPAMU¦
Wysłany: Nie Mar 20, 2011 23:39 Post o charakterze reklamowym. Każde Twoje kliknięcie zwiększa nasze szanse przeżycia ;)
Jugol+ Kochanica + Danusia, ale bez słonecznikowca meldują się z Gło.
Dzięki wszystkim za spotkanko, fajnie było poznać osoby dotąd znane tylko wirtualnie i uściskać, ucałować realnie
kzrr- mega spot, 10fur robiło wrażenie
Wysłany: Pon Mar 21, 2011 00:30
Ja już też się melduje w domu. Dzięki Speedy za drogę powrotną razem do Trzebnicy i pogawędki na cb no i całej reszcie za miło spędzony czas i pogawędki A słonecznikowiec palce lizać, więc tutaj chyle czoła dla delegacji z Głogowa
No i kzrr - dzięki wielkie ziom za to, ze mogłem wpaść na obiad, wypić kawkę, za wypad do Wołowa i całą reszte Czekam oczywiście na rewizyte
A teraz odbijam w srs, bo zostalo mi 4,5h snu, a dla mnie to troche mało Foty obczaje jutro
I ja melduję się w domu dziękuję za spota było miło. Danusi za placek był pyszny Dydo, za powrót parę km. zleciało na pogawędce na cb mam nadzieję że zobaczymy się za niedługo znowu. Jeszcze raz dzięki kzrr, za spota
Speedy, musisz koniecznie wpadać częściej Jugol, foty świetne SNASIV, chyba nie przeraziłeś sie nas na początek i będziesz wpadać do Wrocka na cotygodniowe spoty
_________________ Bo fruwać jest generalnie nieroztropnie, więc nie pijcie przy otwartym oknie!
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum