Wysłany: Pon Mar 28, 2011 22:43 Warszawa CARGO - Co niedziela
Witam!
Dość często jeżdżę na CARGO szczególnie w niedziele, pewnie kojarzycie to miejsce i wiecie co się tam dzieje, zbiera się tam mnóstwo ludzi różnymi autami, ale w szczególności tył napęd i palenie gumy, ale także dużą popularnością cieszą się wyścigi ze startu na świateł na ul. Wirażowej. Fajnie było by sprawdzić się z innym roverem Czy któryś z forumowiczów przyjeżdża tam? widziałem pare roverków na cargo ale zawsze Ciekawiło mnie czy można tam spotkać kogoś z forum. Pozdrawiam!
Ja tam czasem bywam ale w czwartki.Jest duzo ludzi z "ciekawymi" samochodami ale malo kto sie sciga...raczej palenie kapcia co dla mnie jest malo efektowne.
Podobna sytuacja byla na Spalarni.
Teraz zaczyna sie sezon wiec beda motorki
W niedziele nie jezdze ze wzgledu na bemowskie spoty
_________________ Był R 216 Gti, później R 600 SDI, a teraz Opel Vectra C
hehe ja nie koniecznie chce się ścigać bo nie mam czym;p tylko tak przytoczyłem Pytam ogólnie czy ktos przyjeżdza, a w czwartki nie ma za dużo psiarni? w zeszłym roku trafiało sie tak ze w czwartki zawsze była policja a w niedziele luz
Ja tam czasem wpadam w niedzielę, w zeszła niedzielę np. byłem ze znajomymi. Nie mam daleko, a często zdarza mi się wieczorem wracać z Mokotowa więc to nie problem się pojawić
[ Dodano: Nie Kwi 17, 2011 18:28 ]
Ja dziś koło 19;30 pojawię się na Cargo w drodze powrotnej do domu jeśli ktoś będzie to miło będzie pogadać
_________________ Czasami piszę z telefonu, wybaczcie mi wtedy brak PL znaków:)
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum