Yamrozic, jezeli uda mi sie wyrobic to bym do Ciebie dzwonil i moze bys mnie zabral z mokotowa? Dalbys numer na PW
_________________ Miałem już około 25 samochodów różnych marek i narodowości. Z Roverków to: 620i LP
G, 623Si Lux LPG, 820Ti coupe, 620Ti, teraz czas na roverkowego diesla, czyli 45 IDT...
Yamrozic, ja jadę od Piaseczna, mogę jechać przez Hynka, tylko przyznam się bez bicia muszę mapę odpalić bo sam już dawno nie byłem i moge mieć problemy z trafieniem
Jak chcesz to możemy się umówić np na Radarowej zawsze we 2 to raźniej błądzić
_________________ Czasami piszę z telefonu, wybaczcie mi wtedy brak PL znaków:)
Mokotów Madalińskiego coś mi to mówi... Ale nie znam się jeszcze na tyle na ulicach wiem gdzie jest GALERIA MOKOTÓW Radarowa też mi coś mówi, ale gdzie to dokładnie to nie wiem... Zaraz zajrze na mape...
[ Dodano: Nie Kwi 10, 2011 16:20 ] Nowal, już wiem gdzie ta radarowa, mogę tam podjechać tylko o której ? ?
Kolega Marek z r75 stylizowanej na MG, ma bardzo fajny sprzęcik grający. Całkiem nieźle się prezentuje to ustrojstwo chińczyków i jak tylko cena osiągnie pułap osiągalny dla białego człowieka, to będzie się trzeba zaopatrzyć.
Nowy kolega z forum, ze złotej R45 proszony o identyfikację na forum
Szkoda, że tak szybko pojechałeś, bo nie dałem Ci wlep pod tablice.
Nowal miałeś być i co? Znowu się nie udało ?
Glodzio sorki za bezwzględne pożegnanie, ale wiesz... wyszło z amoku po prostu, bo czas nas gonił Szkoda, że nie mogłeś zostać...
Kris-tofer miszczowsko wyszło wszystko. Dzięki za podrzucenie o suszarce. Gdybym nie wiedział, bankowo byłbym już blankiet w plecy
a reszta... no cóz, teraz czekamy na efekt pracy kolegi Wizarda, o ile naprawi psa;)
Pozdro,
_________________ Chiptuning: R25, R45, R75, 200/600 SDi, BMW (tuning, dpf serwis), VW Group (tuning, dpf serwis)
ROVER 75/ZT: diagnostyka, kodowanie, adaptacja zegarów, dodawanie kluczyków: używane piloty, nowy transponder (immo)
Kontakt: PW, 512 208 367, marek@roverki.eu
Spocik udany Czekam na produkcje
Co do nowego kolegi ze zlotej 45tki to widzialem ją juz kilka razy zaparkowaną na Mokotowie...adres potwierdzony
Wracajac do domu pomyslalem, ze mogli bysmy zrobic jeszcze napisy koncowe, kto wystepowal w filmie
_________________ Był R 216 Gti, później R 600 SDI, a teraz Opel Vectra C
Yamrozic, Wizard_gp, Raptile, niestety nie dałem rady, wypadek koleżanki zatrzymał mnie w Konstancinie a później u niej.
A żałuje bardzo, że się nie pojawiłem. Mam nadzieję,że przed wyjazdem mi się uda wpaść
_________________ Czasami piszę z telefonu, wybaczcie mi wtedy brak PL znaków:)
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum