[ Dodano: Sob Maj 07, 2011 09:45 ]
Troche wzbudzę mój temat, jak niektórzy wiedzą mam MG ZR na cześci i tak patrze na blędę na klapie tylko nie wiem czy nie bedzie wyglądał dziwnie rover z blędą ze znaczkiem MG
kamax_19, jak chcesz przerabiać R na MG to zmieniaj, jak ma zostać R to zostaw
Ja zastanawiałem się czy nie wsadzić do swojego, ale blenda od R25 z chromem fajniejsza jest od tej MG
[ Dodano: Sob Lip 16, 2011 20:34 ]
Odgrzeje trochę kotleta i zapytam was o zdanie.
Malowanie roverka troche się odwleka ale co zrobić.... Brak czasu i chęci. Ale do rzeczy w przyszłym tygodniu biorę się za malowanie zderzaka przód lusterek i drzwi i tak patrząc na ten tandetny pseudo chrom na zderzakach myślę co z nim zrobić, w kolor nadwozia nie bardzo bo się wszystko zleje w jedną całość...
Co powiecie na czarny mat..??
Lub jak ktoś ma jakiś inny dobry pomysł to pisać Myślałem zrobić go na gładko ale mój 5-cio drzwiowy checzbek ma raczej mało sportowy wygląd.... i to odpada.
Tak się z tą wizjom przespałem i chyba faktycznie zostanie. Jak by zmieniło kolor na czarny mat to by wyglądało jak tandetny plastik, ale tłumik z lekko przyrdzewiałego zmienił kolor na czarny mat i wygląda zaje^#%cie...... Jak umyję auto to wrzucę jakieś foto
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum