Wysłany: Czw Kwi 14, 2011 21:29 [R75] Gdzie zrobić przegląd przed kupnem we Wrocławiu
Mam pytanko. Wypatrzyłem we Wrocku godny uwagi egzemplarz Rover 75 i przymierzam się do kupna gdzie we Wrocławiu zrobić przegląd przedsprzedażowy Rovera? Czy polecilibyście jakiś konkretny solidny warsztat / stacje diagnostyczną?
Ostatnio zmieniony przez saikwon Pią Kwi 15, 2011 14:34, w całości zmieniany 2 razy
SPAMU¦
Wysłany: Czw Kwi 14, 2011 21:29 Post o charakterze reklamowym. Każde Twoje kliknięcie zwiększa nasze szanse przeżycia ;)
auto rozumiem że chcesz kupić a nie sprzedać ?
popraw temat zgodnie z zasadami kącika to raz.
stosuj sprawdzanie pisowni.
użyj szukajki.
znajdziesz Mr. Gawina z Pol-motors na kamiennej 145, wraz z numerem telefonu i wszelkie szczegóły sobie omówisz.
Z własnego/wspólnego ze znajomymi których woziłem na zakupy samochodu - jak miejscowość/miasto jest nieduże i np. są w nim 2 stacje diagnostyczne (SKP) i kilka warszatów to warto w ramach "jazdy próbnej" przejechać się te 50-100 km do innej miejscowości gdzie sprzedający na pewno nie ma znajomych i jeszcze nie znają tego pojazdu. Jeśli sprzedający nie chce się na to zgodzić to albo wpłacamy kaucję za autko + zostawiamy DO (jeśli jesteśmy sami) a jeśli pojechaliśmy samochodem to często nawet bez tego można pojechać na te 2-3 godzinki.
W ten sposób uratowałem znajomego przed wadliwym Civicem z '04. Niby wszystko ok, a jak na A4 pojechaliśmy spod Wrocka, to do sprzedającego na lawecie wrócił na jego koszt...
_________________ Czytanie postów na forum może powodować schorzenia psychiczne i utratę wiary w ludzką inteligencję
albo na Bardziej do stacji kontroli pojazdów, p. Andrzej tak przetrzepie samochód, że aż w pewnym momencie człowiek będzie w myślach błagał, żeby skończył a on dalej będzie drążył.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum