ja bym się przyczepił do wszechobecnego plaka, mytego silnika i do prawej strony fotela kierowcy... chyba postrzępiony jest, nie widzę dobrze...
przebieg mało wiarygodny, chyba że ma książkę serwisową od początku do końca..
ZS`y ESP chyba nie miały ( niech ktoś mnie poprawi )
i czujników deszczów - to nie ZT czy 75.
a cena nawet ok, chociaż 1500 pln postarałbym się stargować.
[ Dodano: Czw Kwi 21, 2011 00:26 ]
jeszcze miernikiem lakieru go przejechać i sprawdzić go dokładnie czy ten 100% bezwypadkowy, to jest bezwypadkowy czy może bezkolizyjny....
a nie wydaje ci się, że przedni zderzak od strony pasażera coś krzywo leży ?
no może był lekko uderzony... patrzę jeszcze na łączenie błotników ze słupkami przedniej szyby, szpary ok, szpary błotnik-maska też ok, więc nawet jak był walony to całkiem dobrze poskładany. a ze zderzakiem jest dużo rzeźby żeby go założyć jak ori - zakładałem u siebie sam i wiem ile to roboty żeby profi wyglądało.
Ten przedni zderzak wygląda jakby zarwał o krawężnik i troszkę się opuścił od strony pasażera. Ale to jest pierdoła.
Siedzenie wydarte ale takie uroku kubełka. Widać że raczej ganiany na krótkich odcinkach. Tylko ta kierownica. Lekko wytarta. Ciekawe jak z pedałami.
Jak ganiany na krótkich odcinkach to wysprzęglik może powiedzieć niedługo papa.
Ale ogólnie samochód źle nie wygląda.
_________________ R400 1.4, R620Ti, R420Si, R400 2.0 Turbo, R200 Coupe, R800 Coupe Turbo ->
R200 Coupe Turbo & V8
Dostałem od sprzedawcy zdjęcia książki serwisowej.. i różne faktury.
z faktur wynika, że w marcu 2010r. auto miało w granicach 68000 km przebiegu, że auto jest ze wschodu Francji (54350 Mont Saint Martin) i że było kupione w październiku 2004r.
Niby jest wszystko ok. Ale pomóżcie mi rozszyfrować te wpisy w ks. serwisowej (w załączniku) wg. mnie przy wpisie ze września 2009 jest wpisany przebieg 90540km (w ogłoszeniu sprzedawca podaje stan licznika 81200km).
Albo to jest 9 albo 2.
To samochód ma tylko dwa wpisy? 2005 i 2009? Troszkę to dziwne bo serwis wypada jak nie po przebiegu to po jakimś czasie i na pewno nie po 4 latach.
_________________ R400 1.4, R620Ti, R420Si, R400 2.0 Turbo, R200 Coupe, R800 Coupe Turbo ->
R200 Coupe Turbo & V8
w 4 lata 10kkm zrobione? hmmm... wiesz co ja o tym myślę ?
Jeśli nawet to serwis powinno się robić raz w roku nawet dla samego oleju. 4 lata to przegięcie i tak jak wspomniałem dwa wpisy w książce serwisowej to żaden serwis dla 7 letniego auta.
R200 Coupe Turbo & V8
W Danii ciągle pada
1. Model z końca wypustu
2. Fele nieoryginalne
3. brak śladów łubudubu
4. słabej jakości zdjęcia
5. pachnie mi teraz plakiem przez monitorem
6. przebieg realny jak najbardziej
7. ta kierownica wielofunkcyjna... achhh tyle w nie funkcji
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum