ale czym?poki co tak jak napisalem auto stoi zamkniete u poprzednich wlascicieli a ja koluje poloske zeby je przyprowadzic do domu.moze uda mi sie dotrzec w niedziele na spot to sie pochwale:)
mysle ze on zasze cos zepsuje,trzeba uwazac:P zobaczymy jak nam jutro pojdzie skaldanei tej poloski,ktos ma pojecie jakie klucze czy narzedzia sa potrzebne?
A czy ktoś myślał, że po prostu potrafię znaleźć słabe punkty w autach?
Myślę, że lepiej, że turbo padło pod moją nogą niż po zakupie, tak samo z półosią, dobrze, że padła od razu, a nie w trasie.
Rhos napisał/a:
zobaczymy jak nam jutro pojdzie skaldanei tej poloski,ktos ma pojecie jakie klucze czy narzedzia sa potrzebne?
Narzędzia wiem jakie potrzebne, zmienię Ci tą półoś.
_________________ Miałem już około 25 samochodów różnych marek i narodowości. Z Roverków to: 620i LP
G, 623Si Lux LPG, 820Ti coupe, 620Ti, teraz czas na roverkowego diesla, czyli 45 IDT...
_________________ Miałem już około 25 samochodów różnych marek i narodowości. Z Roverków to: 620i LP
G, 623Si Lux LPG, 820Ti coupe, 620Ti, teraz czas na roverkowego diesla, czyli 45 IDT...
Niechaj bedzie Ci wybaczone.
Pisze z trasy, bo jedziemy z Rhos do Tomcia wymienic raczke.
No bo została już zakupiona hehe. Wczoraj wracałem nią do Warszawy i coś czuję, że wstawię na sprzedaż Galeona i też będę szukał coupe
chodzi super,strasznie jestem zadowolony,pare rzeczy do ogarniecia ale wiadomo,nowy nie jest.musze na hamownie skoczyc jak wytne kata(czuc go po przyspieszaniu) i zobaczymy ile tam zostalo.jutro na dzialce go umyje i porobie jakies foto w plenerze to sie pochwale co i jak:)
Zanim pojedziesz na hamownie ogarnij takie rzeczy jak świece, kopułkę, palec, przeczyść też krokowiec, bo obawiam się, że wynik może Cię zaskoczyć.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum