Wysłany: Sro Kwi 27, 2011 17:42 [R 75] Jakie fele ładniejsze?
Nie wiem które felgi bardziej by pasowały do mojego Roverka. Koszt taki sam wielkość taka sama, moje autko jest w kolorze szarym, x-power grey . Zdjęcia mojego auta w moim garażu. Dzięki za pomoc.
SPAMU¦
Wysłany: Sro Kwi 27, 2011 17:42 Post o charakterze reklamowym. Każde Twoje kliknięcie zwiększa nasze szanse przeżycia ;)
kasjopea, A dlaczego jeśli można wiedzieć? Mojemu tacie też się bardziej te oryginalne podobają, natomiast mi chyba te drugie. Tylko nie chciał bym przesadzić żeby nie wyglądało za sportowo.
[ Dodano: Sro Kwi 27, 2011 18:51 ] Krzysi3k, Nie, z tego co wiem to AEZ albo ENZO.
Bo pewnie jestem bardziej zbliżona wiekiem do Twojego taty niż do Ciebie .
Wiesz, trudno mi powiedzieć. One po prostu zawsze mi się podobały.
Poza tym wydawało mi się, że masz czarne auto (tak wygląda w avatarze), ale do szarego to te czarne tak średnio mi pasują. No i nie lubię tych takich nitów czy śrubek czy co to tam jest.
Zmieniłem na właśnie według mnie szarego, ale moja mama za to mówi, że to grafitowy.
To pewnie ma rację, bo Wy - faceci znacie tylko barwy podstawowe .
Te drugie to pewnie fajnie wyglądałyby przy obniżonym zawieszeniu i właśnie jakieś większe.
Fabryczne koła w 75 to jakoś tak dziwnie w ogóle wyglądają, za małe są czy coś .
Zdecydowanie drugie
Edit: Możesz spróbować zamierzyć sobie -----> TUTAJ <----- Może i nie jest to idealne odwzorowanie, ale jakiś tam zarys będziesz miał
hvil [Usunięty]
Wysłany: Sro Kwi 27, 2011 21:48
Drugie;) ja mam chrom z czernią i jak dla mnie kozacko:) Ino u mnie wiecej chromu.
Decyzja już zapadła felgi zostały zakupione. Mają być w czwartek u mnie, więc potem jeszcze oponę muszę znaleźć i gotowe do założenia. Wtedy wstawię zdjęcia i się okaże co wybrałem
[ Dodano: Sob Kwi 30, 2011 22:03 ] hvil, Fajnie, czekam więc na fotkę(i)
[ Dodano: Pią Maj 06, 2011 20:44 ] hvil, I jak te zdjęcia?
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum