Ja jak MaReK podobne pytanie bo na poprzednim zlocie byl ten temat lekko poruszany.Mianowicie czy bedzie klasyfikacja aut w jezdzie na czas,diesel,bezyna ,maly duzy bo szance nie sa rowno podzielone kiedy wszystko wsypuje sie do jednego worka.
SPAMU¦
Wysłany: Sob Kwi 30, 2011 12:39 Post o charakterze reklamowym. Każde Twoje kliknięcie zwiększa nasze szanse przeżycia ;)
Tak czy siak ja z młodym będę na pewno od czwartku do końca.
Będziesz musiał na niego uważać, ale pewnie pomogą koleżanki Klubowiczki
Zloty nie bardzo sprzyjają tak młodym uczestnikom i rodzicom w pojedynkę.
grota10 napisał/a:
Mianowicie czy bedzie klasyfikacja aut w jezdzie na czas,diesel,bezyna ,maly duzy bo szance nie sa rowno podzielone kiedy wszystko wsypuje sie do jednego worka.
E tam MG ZT Diesel 131 KM (z box'em) poradził sobie z innymi
Udało mi się zająć drugą pozycję, ale to pewnie dlatego, że nie jechał Brt i Markzo Nie wszystko zależy tylko od auta niestety...
Dodatkowo próba była trochę wyczynowa jak na amatorów zabaw.
Teraz myślę, że będzie typowo na czas... i tu faktycznie lekki i zwinny TF 160, może objechać z palcem w nosie takiego R75.
Najlepiej byłoby to oceniać gdyby każdy jechał tym samym autem.
szoso420 napisał/a:
mnie też nie będzie
A to czemu?
Podjedź chociaż rekreacyjnie na Sobotę.
VMatas napisał/a:
Hmmm... 570 km, ale i tak plan już jest przybyć
Ja w te Święta niedaleko Ciebie byłem i to lasami
Miło będzie wreszcie poznać na żywo
_________________ Chiptuning: R25, R45, R75, 200/600 SDi, BMW (tuning, dpf serwis), VW Group (tuning, dpf serwis)
ROVER 75/ZT: diagnostyka, kodowanie, adaptacja zegarów, dodawanie kluczyków: używane piloty, nowy transponder (immo)
Kontakt: PW, 512 208 367, marek@roverki.eu
Ja bede na 90%, narazie nie mam ani auta, ani funduszy...
_________________ Miałem już około 25 samochodów różnych marek i narodowości. Z Roverków to: 620i LP
G, 623Si Lux LPG, 820Ti coupe, 620Ti, teraz czas na roverkowego diesla, czyli 45 IDT...
_________________ Miałem już około 25 samochodów różnych marek i narodowości. Z Roverków to: 620i LP
G, 623Si Lux LPG, 820Ti coupe, 620Ti, teraz czas na roverkowego diesla, czyli 45 IDT...
Ja po namowach Margos-ów, niezbyt usilnych także postaram się pokazać, na chwilę obecną od piątku rano, aczkolwiek może się pozmieniać.
Dodatkowe pytanie rezerwację w hotelu każdy robi sobie osobno, podajemy jakieś hasło przy dokonywaniu rezerwacji.
Dodatkowe pytanie rezerwację w hotelu każdy robi sobie osobno, podajemy jakieś hasło przy dokonywaniu rezerwacji.
na stronie klubowej będą zapisy, podasz w nich jaki chcesz pokój, na ile nocy, co chcesz jeść. Potem jak zamkniemy zapisy, to zliczymy i zrobimy rezerwacje dla Was.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum