_________________ Miałem już około 25 samochodów różnych marek i narodowości. Z Roverków to: 620i LP
G, 623Si Lux LPG, 820Ti coupe, 620Ti, teraz czas na roverkowego diesla, czyli 45 IDT...
SPAMU¦
Wysłany: Nie Maj 08, 2011 13:39 Post o charakterze reklamowym. Każde Twoje kliknięcie zwiększa nasze szanse przeżycia ;)
Tomi [Usunięty]
Wysłany: Nie Maj 08, 2011 14:07 Re: 08.05.2011-Warszawa Bemowo
Pawkaz napisał/a:
Kto planuje sie pojawic ?
MaReK poprosil bym jedna naklejke pod rejestracje
Dudek jak przyjedziesz to spojrz na nasze tablice..naklejka sama wpadnie w oko
Jadac dzis rekreacyjnie rowerem zauwazylem na przystanku ( skrzyzowanie Maczka i Powstancow Slaskich ) w strone carrefoura policje, ktora chyba suszyla wiec uwazajcie
_________________ Był R 216 Gti, później R 600 SDI, a teraz Opel Vectra C
Sam jesteś majtkowy . Jak sie nie znasz na kolorach to sie nie wypowiadaj Tak dla sprostowania to jest hawajski niebieski .
Dla mnie to pistacja.
maniaq napisał/a:
bo sie z nas kobiety beda smialy,ze kolorow nie rozrozniamy !
Bo one widzą więcej kolorów niż my.
maniaq napisał/a:
szkoda ze wczesnie uciekles, bo bys mial CD do posluchania
A no szkoda, ale spokojnie co się odwlecze to nie uciecze, a akurat nie mam jeszcze zmieniarki, więc i tak bym nie posłuchał (przynajmniej w aucie).
Zmykać musiałem niestety szybko, ale następnym razem pewnie posiedzę dłużej jak dawniej
Miło było Was wszystkich znowu zobaczyć
_________________ Miałem już około 25 samochodów różnych marek i narodowości. Z Roverków to: 620i LP
G, 623Si Lux LPG, 820Ti coupe, 620Ti, teraz czas na roverkowego diesla, czyli 45 IDT...
_________________ Pozdrawiam, Maciek (podWawa - WPR)
Obecnie MX-5 NC '07, XC60 'Słoń 2' i wózek na zakupy (Fabia III)
Były 2*R623Si Lux '95 LPG, R827Si '93 LPG, R416 Si '99 LPG, MX-5 '92 i kilka innych nieroverków
_________________ Pozdrawiam, Maciek (podWawa - WPR)
Obecnie MX-5 NC '07, XC60 'Słoń 2' i wózek na zakupy (Fabia III)
Były 2*R623Si Lux '95 LPG, R827Si '93 LPG, R416 Si '99 LPG, MX-5 '92 i kilka innych nieroverków
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum