skrzypieniem?
a jak z osiągami? chyba rekompensują nieco gorszą jakość wnętrza? czy jest aż taka różnica?
Powiem tak - ZR to taki przerośnięty gokart twardy, skrzypiący, spartański, ale dający mnóstwa frajdy z jazdy, jak go porównasz np. z Golfem V GTI to tamten jest większy, cięższy, wygodniejszy, lepiej wykonany ale też może trochę mniej gokartowaty i zwinny. Ładna ZRka - 20k, ładne GTI - 50k. Musisz się przejechać i zobaczyć co Ci będzie najbardziej odpowiadać. Dostałeś ode mnie wiadomość na priv? Wysłałem Ci, ale wisi w tych do wysłania.... dziwne
nie wiem jak zr ale 200vi ktore od czasu do czasu uzytkuje to skrzypi raczej tylnymi partiami gdzies w bagazniku rzeklbym, przy czym duza szansa jest ze to zderzak wbity pod klape nieco za mocno halasuje
_________________ '99 r400 16k16 sedan JFR na czesci ( anglik ) pytac na priv
ten czarny z Gniezna z pierwszego postu jest po dość sporym dzwonie podobno i została przednia szyba do wymiany. Sprzedaje się już grubo ponad pół roku jak nie ponad rok ale nie pamiętam kiedy go widziałem pierwszy raz, a szukam już ZR ponad rok dobrze.
_________________ wcześniej PoldoRover 10 lat złego słowa nie powiem
Rover 220SDi "szedł jak pocisk"
LR Freelander 1.8 Hard top PB/LPG będę tęsknił
teraz Rover 75 2.0 V6 Charme [mruczek] zobaczymy kupiony 13 w niedzielę
LR Freelander 1.8 SCAPA Sport
MG TF 160 srebrny pocisk
Pytałeś się ile trzeba dołożyć... Ja dołożyłem ze 3k zł żeby samochód jeździł normalnie, czekam jeszcze na rurę od chłodnicy i jakieś plastiki. I całego oddałem do malowania, zapłaciłem 4,5k zł. Ogólnie samochód od dwóch miesięcy jest co drugi dzień mniej więcej przez jakieś 3-4 godziny naprawiany. Ale już mało zostało do zrobienia. Ja samochód kupiłem za niską cenę i liczyłem się z takimi wydatkami, ale przynajmniej mam samochód zrobiony na tip top. Ogólnie ten samochód jest bardzo łatwo sprzedać o ile jest w dobrym stanie. Troszkę dłużej stoją w żółtym kolorze bo taki kolor musi się podobać. Czasami jest okazja żeby kupić taniej za około 12-13kzł ale to trzeba czekać na taką okazję. A po drugie jak się już doczekałem to ktoś mi podkupił jak byłem w drodze po samochód... dlatego kupiłem samochód troszkę zaniedbany ale nie narzekam, teraz to pewnie jeden z lepiej utrzymanych zr.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum