Wysłany: Wto Maj 10, 2011 20:47 [All] Wężyk odpływowy od szyberdachu
Rodzaj silnika: benzyna Pojemnosc silnika: 1.4 Rok produkcji: 2000
Woda w moim aucie ( Rover 25 ) zamiast spływać odpływem z szyberdachu do nadkola to spływa do kabiny. Przepychałem odpływ linką i widziałem koniec tej linki w kabinie w okolicy kierownicy i bezpieczników ( kierownica jest po prawej stronie).
Czy jest możliwe że zerwał się wężyk odpływowy i jak to naprawić, jak się tam dostać?
SPAMU¦
Wysłany: Wto Maj 10, 2011 20:47 Post o charakterze reklamowym. Każde Twoje kliknięcie zwiększa nasze szanse przeżycia ;)
Ten czaryn wezyk co idzie z szyberdachu na dol do tej okolicy co napisałeś przechodzi potem w taka gumowa zakładkę który przechodzi przez słupek przedni gdzieś za błotnikiem przednim.
_________________ ( ͡° ͜ʖ ͡°) Diagnostyka i Chip Tuning Rover/MG Diesel oraz kodowanie pilotów
robaczek, te boczne plastiki kolo nóg odkręć i tam powinno to być widać, jak nie to odkręć błotnik i tam będziesz widział gdzie to idzie i puść od zewnątrz wężyk i zobaczysz gdzie wyjdzie.
Juz nie pamietam dokładnie bo to mi pozostało w pamięci z rozbiórki mojej 220
_________________ ( ͡° ͜ʖ ͡°) Diagnostyka i Chip Tuning Rover/MG Diesel oraz kodowanie pilotów
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum