ja właśnie zachęcony tym że łątwo się usuwa napisy zacząłem je usuwać, fakt zdjąłem je dosc szybko, ale tyle roboty miałem przy usuwaniu tej pianki z klejem że bajka! jeszcze tylko wypoleruje tempo bo pod slonce jak sie ktos przypatrzy to widac kontur napisów. wrzuce fotki niebawem .
ja właśnie zachęcony tym że łątwo się usuwa napisy zacząłem je usuwać, fakt zdjąłem je dosc szybko, ale tyle roboty miałem przy usuwaniu tej pianki z klejem że bajka! jeszcze tylko wypoleruje tempo bo pod slonce jak sie ktos przypatrzy to widac kontur napisów. wrzuce fotki niebawem .
Taa.. z tą pianką to rzeźnia
BTW - wiedziałeś jaki sobie dać avatar
_________________ Lincoln Continental `77 *** M-B 320E *** M-B E500
no to napewno, taks amo jak platikowe rammki na talbice rzekomo chromowane, maks sezon i sie łuszczą;( teraz chyba zainwestuje w blaszane ramki, z blachy kwasówki.
ja zrobiłem to benzyną ekstrakcyjną, nie wiem o co tyle strachu, nie szukałem nawet tematów na forum po prostu odciąłem znaczki a potem oczyściłem i trwało to max 25 min
_________________ .: Podpis użytkownika wymaga
edycji :.
no to może spróbuje w takim razie w wolnej chwili, w razie czego będzie miejscowe lakierowanie
[ Dodano: Pią Maj 20, 2011 16:52 ]
juz po zabiegu, najpierw żyłka i 5 sekund, pozniej zdrapywanie paznokciem, pozniej nitro, pozniej pasta tempo i teraz tylko jak pod slonce jest to widac r416 takie odbicie, ale to jeszcze kiedys potraktuje tempo i powinno byc ok, mam bardzo delikatna paste i praktycznie nic nie sciera dlatego ale ogolnie ok
Wie może ktoś jak ze znaczkiem w r75 przed liftem z tyłu na klapie? też przyklejany czy dziurki są ? bo mi strasznie zalazł, zżółkł, no i nie ciekawie wygląda, a widziałem ostatnio r 75 bez tego znaczka na klapie i IMO lepiej wyglądał niż ogólnie ze znaczkiem na tylnej klapie
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum