To leżakowanie chyba będzie trzeba wpisać do naszych cotygodniowych spotów póki jest ciepło oczywiście emes, dzięki że zauwazyłeś ze zarówka mi padła, tak mi coś właśnie nie pasowało jak wyjechalismy ze spota.
_________________ Bo fruwać jest generalnie nieroztropnie, więc nie pijcie przy otwartym oknie!
SPAMU¦
Wysłany: Nie Cze 05, 2011 22:35 Post o charakterze reklamowym. Każde Twoje kliknięcie zwiększa nasze szanse przeżycia ;)
Wysłany: Pon Cze 06, 2011 11:58
kzrr napisał/a:
taki na parę kiełbasek
Pfff.. parę kiełbasek to sobie wiesz synek do pracy możesz zabrać Jak się rzucimy jeszcze dodatkowo na jakąś karkówę i skrzydełka to może i ja bym zawitał
Co by nie zakładać nowego tematu i nie spamować bez sensu.
Odnośnie tego paintaball'a co padł pomysł. W Obornikach Śląskich jakiś koleś dopiero zaczyna ten biznes. Ponoć jest całkiem ok, szału nie ma ale dla początkujących jest dobrze. Kosztów jeszcze dokładnie nie znam. Znajomi co tam byli to mówili że pole jest tak na 10 osób czyli dwie druzyny po 5 osób. Było by tylul chętnych ?
_________________ Bo fruwać jest generalnie nieroztropnie, więc nie pijcie przy otwartym oknie!
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum