Ja do 13 w robocie, potem zmiana opon i koło 17-18 w drogę.
_________________ Pozdrawiam, Maciek (podWawa - WPR)
Obecnie MX-5 NC '07, XC60 'Słoń 2' i wózek na zakupy (Fabia III)
Były 2*R623Si Lux '95 LPG, R827Si '93 LPG, R416 Si '99 LPG, MX-5 '92 i kilka innych nieroverków
Wszystkim zlotowiczkom i zlotowiczom życzymy udanego zlotu, przy pięknej pogodzie, i oby Wam atrakcji nie zabrakło ( może znów będą jakieś nieplanowane jak w Śliesinie ).
To życzyliśmy my: Jugol z pierwszą żoną Danusią
Wszystkim zlotowiczkom i zlotowiczom życzymy udanego zlotu, przy pięknej pogodzie, i oby Wam atrakcji nie zabrakło ( może znów będą jakieś nieplanowane jak w Śliesinie ).
To życzyliśmy my: Jugol z pierwszą żoną Danusią
Dzięki Szkoda, że Cię nie będzie
Ale na pewno po Zlocie zobaczysz siebie z rodzinką na ekranie - film ze Ślesina
Jugol - a jakie atrakcje były w Ślesinie?
_________________ Chiptuning: R25, R45, R75, 200/600 SDi, BMW (tuning, dpf serwis), VW Group (tuning, dpf serwis)
ROVER 75/ZT: diagnostyka, kodowanie, adaptacja zegarów, dodawanie kluczyków: używane piloty, nowy transponder (immo)
Kontakt: PW, 512 208 367, marek@roverki.eu
_________________ Miałem już około 25 samochodów różnych marek i narodowości. Z Roverków to: 620i LP
G, 623Si Lux LPG, 820Ti coupe, 620Ti, teraz czas na roverkowego diesla, czyli 45 IDT...
Mam nadzieję, że będę mógł się do Was dołączyć. Nie wpisywałem się bo nie mogłem jechać, ale wypadł mi wyjazd służbowy do Radomia i od 9 będę wolny.
Kwestie finansowe załatwię na miejscu.
Już mam zapasowe felgi i opony w bagażniku, ale coś czuję, że będę je zmieniał jutro rano w Radomiu, bo coś mi się wyjazd opóźnia.
Były 2*R623Si Lux '95 LPG, R827Si '93 LPG, R416 Si '99 LPG, MX-5 '92 i kilka innych nieroverków
Nie, to moje łącze się popeirniczyło, ale pan z Netii poprawił je w ciągu 7 minutowej rozmowy przez telefon i już jest ok.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum