Witam, jak wielu wie szukam dla siebie czegoś nowego z stajni R / MG no ale niestety zawsze jak coś spełnia moje wymogi to albo wada mechaniczna albo składak z 18 elementów..
13.000 + opłaty to mamy praktycznie 15.000 PLN ja wiem czy tak tanio ? koleś go kupił rok temu myślał że zarobi i dupa MG i R łatwo kupić gorzej sprzedać
No ale nic, : D mechanicznie on jest sprawny ale właśnie nie wiem jak z jego żywotem czy z 3 aut jest czy w 1 kawałku
pw poszło ale chyba już sprzedany bo zniknął z allegro a wczoraj na nowo go wystawili albo się wystraszyli, że tu go opisujemy albo ktoś mi podwędził okazję
[ Dodano: Wto Cze 28, 2011 17:51 ]
zresztą to samo ten żółty z innego tematu co nie przyśpieszał za 11.500 oba opisałem i oba zniknęły ! i znów nie mam co kupić
Oglądałem dziada, ale to było dobrą chwilę temu. Pamiętam że jeszcze leżał śnieg, to było gdzieś początkiem tego roku.
Nie pamiętam już tak dokładnie co tam było przy tym aucie, jednak generalnie była to dość ciekawa propozycja (oczywiście dla fanatyków tej marki). Auto raczej nie było składane z kilku, pamiętam jedynie że tam coś było robione z przodu, chyba malowany był zderzak i coś ruszane było przy błotnikach. Podłużnice i reszta były raczej nieruszane, no chyba że ktoś ćwiare spawał, w co wątpie bo w tym modelu jest to małoopłacalne. Generalnie blacharsko było OK. Wnętrze ok, poza kilkoma detalami (siedziska podnosiły się do góry względem stelaża).
Silnik nie chciał zapalić, ale nie ma sie co dziwić, to przecież roverowski diesel. Jak już zapalił to chodził dobrze. Nie jeździłem tym autem.
Ogólnie egzemplarz dość ciekawy i wart zainteresowania dla osób szukających tego modelu.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum