Wysłany: Wto Cze 28, 2011 15:56 [Rall] problem z RAVE
Typ: wszystkie Rodzaj silnika: wszystkie Pojemnosc silnika: wszystkie Rok produkcji: wszystkie
Nie wiedziałem gdzie umieścić ten temat a mam problem z odpaleniem RAVE konkretnie chodzi o to że po otworzeniu pliku za pomocą Daemon'a "otwiera się" płyta ale nie mam możliwości włączenia jakiegokolwiek pliku... I tu moja prośba do was...czy ja coś zrobiłem nie tak? czy mam zrobić coś jeszcze? AdobeReader mi czyta inne pdfy z kompa a tych nie chce
SPAMU¦
Wysłany: Wto Cze 28, 2011 15:56 Post o charakterze reklamowym. Każde Twoje kliknięcie zwiększa nasze szanse przeżycia ;)
Wysłany: Wto Cze 28, 2011 16:19
Wszystko fajnie i pieknie ale nadal mi się nie otwiera mimo że zrobiłem tak jak w tamtym temacie(zmieniona data na 2001, nawet odinstalowałem AR10...) Jak próbuję otworzyć TData.exe to wyskakuje komunikat: "F:\TData.exe nie jest prawidłową aplikacją systemu Win32."
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum