Czas się ponownie spotkać i odkurzyć stare znajomości,w tym celu proponuję spotkanie na parkingu M1 koło Norauto w niedzielę w godzinach popołudniowych może ok 17-18?
Pozdrawiam
SPAMU¦
Wysłany: Pon Cze 27, 2011 09:27 Post o charakterze reklamowym. Każde Twoje kliknięcie zwiększa nasze szanse przeżycia ;)
Jeśli spot byłby w sobote to jak najbardziej bym wleciałał, to byłby mój pierwszy spot więc trzeba by było się poznać:),ale w niedziele niestety nie dam rady ponieważ jestem w pracy może innym razem.
_________________ wcześniej PoldoRover 10 lat złego słowa nie powiem
Rover 220SDi "szedł jak pocisk"
LR Freelander 1.8 Hard top PB/LPG będę tęsknił
teraz Rover 75 2.0 V6 Charme [mruczek] zobaczymy kupiony 13 w niedzielę
LR Freelander 1.8 SCAPA Sport
MG TF 160 srebrny pocisk
Tomson40075, czyżbyście skasowali 200tke? Ostatnio pare razy na tą 200tke na ZSZ widziałem, a wczoraj czy 2 dni temu przyklejoną do tyłka eLki 200tki nie widziałęm zniszczeń, ale eLka miała mocno wnieciony tył. Coś się komuś stało? bo widziałęm karetkę. Czy to inny ZSZ 200 BRG jeździ po Poznaniu?
dokładnie podpinam się pod pytanie jedziesz sam czy większą ekipa z poznania leci??
będzie jazda autostradką czy omijanie brameczek?? to coś bym podpowiedział i za słupca przejął i autostrada za fri znow do konina (czyli sługocin-modła krolewska) i później płatna na łódz lub lecimy na Tuliszków Uniejów itp (nie zna m już tej trasy ale od czego jest navi)
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum