Wysłany: Sro Cze 29, 2011 22:32 [Freelander] ird podkładki sferyczne satelit problem
Rodzaj silnika: diesel Pojemnosc silnika: 2.0 Rok produkcji: 1999
witam serdecznie, IRD sie u nas skonczyl mamy przebieg 201300 km przebiegu, z prawej strony zaczęło stukać od przegubu, po czasie dochodzenia wymontowaliśmy IRD, na szczęście zębatki są ok, łożyska padły i co jeszcze nieszczęsne podkładki satelit są 4 sztuki 2 małe są ok 2 duże niestety jedna uszkodzona i starta a co najgorsze drugą przemieliło w mak odnaleźliśmy tylko kilka szczątków na szczęście nic sie nie uszkodziło, i jest problem gdzie zdobyć taki podkładki myśle juz nad montażem bez co o tym myślicie moze ktos cos wie na ten temat.
_________________ Łukasz
SPAMU¦
Wysłany: Sro Cze 29, 2011 22:32 Post o charakterze reklamowym. Każde Twoje kliknięcie zwiększa nasze szanse przeżycia ;)
naprawdę bede wdzięczny i wołam Pomocy z tym tematem auto stoi w garaż ird rozebrany i akurat to sie rozwaliło wyślę foto, kombinuje z innego auta albo cos
[ Dodano: Czw Lis 03, 2011 13:54 ]
Czy ktoś mógł by mi wysłać jakieś uszkodzone podkładki sferyczne na wzór.
Mam tokarza który ma cyfrową obrabiarkę.
Mógł by się podjąć masowej produkcji tego
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum