Nie masz mnie za co przepraszać, zresztą określenie "zejście do 'poziomu' adwersarza" względem mojej osoby, (adwersasz - przeciwnik w dyskusji, osoba wrogo nastawiona, oponent, rywal, polemista) wiele mi mówi i to wszystko w temacie.
_________________ Miałem już około 25 samochodów różnych marek i narodowości. Z Roverków to: 620i LP
G, 623Si Lux LPG, 820Ti coupe, 620Ti, teraz czas na roverkowego diesla, czyli 45 IDT...
doda ktos foty malowanych zaciskow Hammeraitem??
jakich kolorow nie macie to dajcie
byłem wczoraj w markecie bo chciałem zielony ale jednak ten zielony z ich palety nie jest zywy na obrazku pogladowym
wogole te kolory maja malo zywe chyba
ale moze na zywo na focie lepiej to wyglada wiec prosze o foty
Pomalowałem zestawem MOTIP ( takim jak foliatec) na srebrno. Taki zestaw też polecam. Zdjęcia mam w garażu jak to mniej wiecej wygląda. Do tego polakierowałem na srebrno (spray motip do zacisków) osłony tarcz tył+ przód ( wygląda to bdb).
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum