Ma ktoś może doświadczenie z tą firmą? Zauważyłem, że zderzak lewy tył przy nadkolu lekko odstaje oraz, że szczeliny są inne odrobine, ale może to tak zdjęcie zrobione? Wydaje mi się, że cena w stosunku do wieku i przebiegu jest adekwatna?
SPAMU¦
Wysłany: Pią Lip 22, 2011 20:18 Post o charakterze reklamowym. Każde Twoje kliknięcie zwiększa nasze szanse przeżycia ;)
Remi55, to jest 2003 rok. Jesli dobrze pamietam to od 2001 nie bylo znaczkow na slupkach. Faktycznie brakuje znaczka na klapie
redcloud, odnosnie odstajacego tylnego zderzaka to niestety ten typ tak ma.
Pomógł: 142 razy Dołączył: 19 Mar 2009 Posty: 3960 Skąd: Pieszyce
Wysłany: Sob Lip 23, 2011 12:55
redcloud, im chodziło że mógł być walony po tyle - nie o znaczki ale bardziej o powód ich zniknięcia tu chodzi - przyjrzyj się dokładnie tyłowi podczas oględzin
[ Dodano: Sob Lip 23, 2011 13:55 ]
w ASO nie sprawdzisz raczej ...
Trudno po tych zdjęciach wyrokować coś na 100% ale mam wrażenie, że lakier był polerowany niezbyt umiejętnie i szczególnie po stronie pasażera na tylnym błotniku i drzwiach powstały "hologramy", takie dziwne odblaski. Na żywo to można będzie lepiej ocenić ale nie powinno być takich "efektów specjalnych" i być może świadczą one o niedawnym malowaniu.
_________________ GRY DO KONSOL - ZAPRASZAM
www.phurand.pl
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum