Ja jeszcze nie wiem czy będę.
Może się pojawię, ale na krótko, bo w poniedziałek rano muszę być w WK, żeby zmienili mi dane w dowodzie rejestracyjnym a później lecę do ADI-mistrza, żeby ogarnąć mój klakson
Powinienem sie pojawic i mozliwe ze bede komunikacja miejska
tak samo ja, ale to chyba przybiegnę....
tak swoją drogą odchodząc od tematu....
właśnie wróciłem z giełdy na żeraniu, moja cudna czterysetka była jedynym przedstawicielem tej marki na całym placu... jedyne czego się dowiedziałem od "zainteresowanych" że rover to "gówno"
jedyne czego się dowiedziałem od "zainteresowanych" że rover to "gówno"
Mi to nie przeszkadza ze ludzie tak mysla-lubie jak mam malo spotykany model
mi też nie, stąd też poluję na 200 BRM, już znalazłem w warszawie tylko sprzedawcy śpieszy się z sprzedażą a coś typu "zaliczka" itp. go nie interesuje
drugą kwestią jest to że jeżeli było to jedyne takie auto na całej giełdzie i nie spotykane to jak rozmawiałem z znajomym którego spotkałem to powinno duże zainteresowanie nawet z powodu samej głupiej ludzkiej ciekawostki, VW, Audi, BMW, Hond na pęczki a tu można powiedzieć "unikat"....
ps. odbiegając od tematu,
jeżeli mogę (jeżeli nie to proszę skasować itp. ) to znajoma otwiera studio pilatesu na bemowie, tak więc drogie Panie jeżeli chcecie więcej informacji proszę o PW, Panowie jeżeli żony i kochanki denerwuje że za dużo czasu spędzacie przy R wyślijcie je na pilates jeżeli ktoś byłby zainteresowany to dajcie znać to moge wziąć ulotki uprawniające do 10% rabatu, "coś dla ciała i umysłu"
MaReK, dzieki za prysznic na skrzyzowaniu z Broniewskiego. Mialem szybe otwarta
Ty powinienes chyba Panu taksowkarzowi podziekowac za tunelem. Blisko bylo. W ogole jakos ludzie jak kretyni jezdza dzisiaj. Sam mialem podobna akcje na wysokosci fontann z jakims vanem.
Strasznie mi sie autko slizga w taka pogode - zupelnie nie mam trakcji przy ruszaniu i ogolnie przyspieszaniu.
Przepraszam! Zerwało mi trakcję po starcie i czułem, że spod kół wypada hektolitr wody... łudziłem się jednak, że zdążyłeś je zamknąć
kruszon napisał/a:
Ty powinienes chyba Panu taksowkarzowi podziekowac za tunelem. Blisko bylo. W ogole jakos ludzie jak kretyni jezdza dzisiaj.
No kretyn! Jeszcze żeby kierunek dał wcześniej... a ten zobaczył Ciebie za sobą i dawaj na mnie na prawy... Czuł, że źle zrobił, bo się nawet nie spojrzał w lewo jak go mijałem
Stary był jak wędlina z Constaru Bałem się, że nie shamuję, ale nankang się trzyma
Zastanawia mnie jak Ci ludzie się tam obracają na wylocie z tunelu... to już nie pierwszy raz jak tam dzwonnica jest
kruszon napisał/a:
Strasznie mi sie autko slizga w taka pogode - zupelnie nie mam trakcji przy ruszaniu i ogolnie przyspieszaniu.
Na tym skrzyżowaniu gdzie Ci zafundowałem kąpiel też miałem problem... potem już szło.
Trochę dałem ciała z tą alfą na wisłostradzie, ale na szczęście gość popatrzył w lusterko
Dwie sytuacje do zarobienia na dzwonie, ale jakoś zawsze szkoda mi auta na takie akcje.
_________________ Chiptuning: R25, R45, R75, 200/600 SDi, BMW (tuning, dpf serwis), VW Group (tuning, dpf serwis)
ROVER 75/ZT: diagnostyka, kodowanie, adaptacja zegarów, dodawanie kluczyków: używane piloty, nowy transponder (immo)
Kontakt: PW, 512 208 367, marek@roverki.eu
widziałem to, normalnie masakra, potem odjechaliście mi kawałek, a ja ścigałem się z toyotą yaris i matizem, koniec końców na mecie była jakaś biała honda z dużym spojlerem, która najwyraźniej postanowiła do nas dołączyć
a ja chcialem tylko poinformic, ze przez najblizsze 2 niedziele znowu mnie nie bedzie - wyjezdzam juz w piatek na 2 tygodnie - a ze to juz bedzie chyba z 1.5 miecha to jak wroce to bede musial chyba sie z ciastem pojawic
_________________ proud owner of Rover 45 british racing green 2004 former but still proud owner of Rover 216 GTI Twin Cam 1993
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum